OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Návrat spiritu

+4
Adrania
Arameneis
Filipsons
Ulej
8 posters

chcete naspäť spirit ?

Návrat spiritu I_vote_lcap100%Návrat spiritu I_vote_rcap 100% [ 12 ]
Návrat spiritu I_vote_lcap0%Návrat spiritu I_vote_rcap 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 12

Poll closed

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Návrat spiritu Empty Návrat spiritu Sun Sep 04, 2011 4:52 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

zdravim takže zase má Ulej nejaký problem Twisted Evil proste je pekné že ste zrušili tú rýchlu regeneráciu ,ale aspoň minimálnu ste mohli nechať (spirit) ... robí to menšiu šarapatu pri buffoch. Príklad : "požehnáš mi ? (spýta sa warrior paladina) paladin mu dá svoje BoK takže ak mal warr 470/470 HP dal som mu BoK teraz má 470/500 HP nuž sadne a začne konzumovať nelacné jedlo len kvôli 20 HP aby mal full HP a paladin zasa potrebuje dobyť manu ktorú ho poženanie stálo". Možno to bol chaotický príklad ,ale chcem tým povedať že ako paladin prestávam mať motiváciu v RP keď odomňa niekto žiada požehnanie .... nedajbože sväté svetlo (heal) tak mu radšej napíšem vo /w nech sa nehnevá ,ale nemôžem plítvať manou jedine ak by som začal žehnať za peniaze ,ale to už mi moc nejde do konceptu s mojou dobrou postavou.Takže nakoniec chcem povedať že aj v realite sa nám rany po nejakej dobe hoja sice nie hneď ,ale predsa takže navrhujem minimálny ,ale predsa nejaký spirit kvôli tým drobným stratám na buffoch a podobne.

2Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Sun Sep 04, 2011 5:22 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Hlasujte si jak chcete Wink Spirit navíšíme, ale nikdy né do té podoby jakou měl nazačátku

3Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Sun Sep 04, 2011 5:35 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

šak to je jasne ! na začiatku to bolo brutal sadol som si a zachvilu full HP ,ale aspoň minimálny aby bol (spirit) Cool

4Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Mon Sep 05, 2011 2:56 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

podle mě by se měl navýšit podle grafu: (počet hlasů*500 even in battle) Very Happy to by mi myslím stačilo Very Happy

(pokud někdo nechápe tak jsem se pokusil o vtip -.-')

5Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Mon Sep 05, 2011 3:32 pm

Adrania

Adrania
Moderátor
Moderátor

Hlasování a další blbiny jsou nepodstatné. Pochopte, že server se stále dodělává a dolazují se věci jenž se zatím nestihli a podobně. Prostě jsme v Beta testu s možností hezkého spestření skrze RP a tomu se GM věnují. Buď rád za to co máš. Smile

6Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Tue Sep 06, 2011 8:21 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Já jsem rád zato že mám, ale mrzí mě že GM byli (a stále podle mě docela jsou ) zaměřeni na Sever a já (Night Elf) sem za svých 9 hodin total RP nedostal ani bod -.-' Sad což je mi líto protože bych chtěl požádat o nějaký RP item...

7Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Tue Sep 06, 2011 8:48 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

to je pravda že sú zameraný na sever ale priznajme si... v predstavách by si bol radšej silný tvrdý bojovník ošlahaný mrazom alebo opálený, v pásikovom tričku a v šlapkách a tvoja jedina starosť je či sa máš otočiť pri opalovaní na brucho alebo na chrbát Smile sever je proste lákavejší a zaujmavejší a juh popritom stojí a keď sa na juhu niečo stane tak to je velký bum lebo to chce dobehnúť sever ale sever je velmi vpredu. Zmier sa s tým inakšie to ani nebude lebo ako vravím - sever je omnoho zaujmavejší, ja tiež hrám za juh ale keď sa nič nerobí idem kuknúť za iný char na sever

... aj keď to v tomto topicu nemá byť ale nevadí ...

8Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 7:06 am

Adrania

Adrania
Moderátor
Moderátor

Omlouvám se předem za offtopic.
Server se teprve rozjíždí. V podstatě se o něj starají hlavně jen Dvě GM a ty nemají čas být všude... trochu mě zaráží tvůj played... :-D Já zhruba za tři až čtyři dny co zde jsem mam přes den a půl. Pravda... RP bod jsem už získal, ale né jeden mi byl udělen právě i na Jihu. Nestrácej naději v to, že si tě někdo všimne. A RPíš pro sebe a okolí, nebo pro GMka? Smile RP body nejsou vše.
Sever se rozjíždí a Jih mírně zaostává... možná protože Jih je více o tom jak dokáže hráč hledat zábavu. Na Severu je dosti možnost PvE a rozjeté konflikty... možná by to chtělo trochu hráčské podpory v tomto ohledu i na Jihu.

9Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 1:34 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

DucoX napsal:to je pravda že sú zameraný na sever ale priznajme si... v predstavách by si bol radšej silný tvrdý bojovník ošlahaný mrazom alebo opálený, v pásikovom tričku a v šlapkách a tvoja jedina starosť je či sa máš otočiť pri opalovaní na brucho alebo na chrbát Smile sever je proste lákavejší a zaujmavejší a juh popritom stojí a keď sa na juhu niečo stane tak to je velký bum lebo to chce dobehnúť sever ale sever je velmi vpredu. Zmier sa s tým inakšie to ani nebude lebo ako vravím - sever je omnoho zaujmavejší, ja tiež hrám za juh ale keď sa nič nerobí idem kuknúť za iný char na sever

Ale zase, představ si todle: Prodíráš se hustou džunglí, kolem tebe jsou slyšet skřeky opic. Divoká zvířata čekají na tvou chvilku nepozornosti, aby tě mohli z houští překvapit... To zas láká mě, a zdá se mi to teda lepší než sever. (Takhle drsný to sice neni, ale je to jen moje představa...)

10Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 1:41 pm

Kady

Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:

Ale zase, představ si todle: Prodíráš se hustou džunglí, kolem tebe jsou slyšet skřeky opic. Divoká zvířata čekají na tvou chvilku nepozornosti, aby tě mohli z houští překvapit... To zas láká mě, a zdá se mi to teda lepší než sever. (Takhle drsný to sice neni, ale je to jen moje představa...)

Drsnost severu se přecenuje.

když sem tam přišel tak mi bylo stydno že mam jen sandale a honem sem běžel koupit si nějakou obuv, ale pak se viděl některe jak se po severu promenaduji jen v kalhotech....to mě docela zarazilo

11Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 2:19 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

dailyFialure napsal:
DucoX napsal:to je pravda že sú zameraný na sever ale priznajme si... v predstavách by si bol radšej silný tvrdý bojovník ošlahaný mrazom alebo opálený, v pásikovom tričku a v šlapkách a tvoja jedina starosť je či sa máš otočiť pri opalovaní na brucho alebo na chrbát Smile sever je proste lákavejší a zaujmavejší a juh popritom stojí a keď sa na juhu niečo stane tak to je velký bum lebo to chce dobehnúť sever ale sever je velmi vpredu. Zmier sa s tým inakšie to ani nebude lebo ako vravím - sever je omnoho zaujmavejší, ja tiež hrám za juh ale keď sa nič nerobí idem kuknúť za iný char na sever

říká ten kdo se ničeho na jihu nemusí bát a co nic nemusí řešit Very Happy

12Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 2:58 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

traktor... ja riešim ako prinútiť všetky elfky aby robili ku*vy a elfov ako prinútiť ísť robiť na sever lacnú pracovnú silu Very Happy

GM tento topic už hádam aj zmažeme ne ? Very Happy

13Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 4:33 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Adrania napsal:Omlouvám se předem za offtopic.
Server se teprve rozjíždí. V podstatě se o něj starají hlavně jen Dvě GM a ty nemají čas být všude... trochu mě zaráží tvůj played... :-D Já zhruba za tři až čtyři dny co zde jsem mam přes den a půl. Pravda... RP bod jsem už získal, ale né jeden mi byl udělen právě i na Jihu. Nestrácej naději v to, že si tě někdo všimne. A RPíš pro sebe a okolí, nebo pro GMka? Smile RP body nejsou vše.
Sever se rozjíždí a Jih mírně zaostává... možná protože Jih je více o tom jak dokáže hráč hledat zábavu. Na Severu je dosti možnost PvE a rozjeté konflikty... možná by to chtělo trochu hráčské podpory v tomto ohledu i na Jihu.

Promiň že to tak říkám ale neser se do mýho played jo? Nightelf neni moje jedina postava a ta ma přes 25 hodin (odhaduju)

14Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 4:41 pm

Adrania

Adrania
Moderátor
Moderátor

Ono jen, že píšeš příklad Playedu a k tomu, že máš málo RP bodů. Vypadá to jako by bylo získání nutností. Navíc reaguješ na totální kravinu a zbytečnou poznámku co jsem pronesl.

15Návrat spiritu Empty Re: Návrat spiritu Wed Sep 07, 2011 7:08 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

DucoX napsal:traktor... ja riešim ako prinútiť všetky elfky aby robili ku*vy a elfov ako prinútiť ísť robiť na sever lacnú pracovnú silu Very Happy

GM tento topic už hádam aj zmažeme ne ? Very Happy

chalan mňa z teba udrbe Very Happy Very Happy ty si pan Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: