OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Lovci severských plání

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Lovci severských plání Empty Lovci severských plání Mon Sep 05, 2011 7:31 pm

Yunzee

Yunzee
Nováček
Nováček

Všichni lovci jenž svou puškou či lukem loviti zvířata se zavázali, nechť se připojí k cechu jenž samotným severem chce být opěvován a slavnou smrt či kořist naleznout touží. Prosím připojte se k těm co znají lovců touhy, a srdce své tundře a džungli zavázali a zvířata loviti a z kůže stahovati, či jiné trofeje získávati chtějí. Najděte nás na severu poblíž plání ledových a připojte se ať již chcete chlupaté mamuty pro maso loviti, nebo zubaté pantery pro zuby hubiti, jedno jest kde svůj um uplatnit umíš, hlavní je že v krví lovce máš a že to zkusíš.

Tak jo a teď vážně, Tohle by měl být cech pro lovce tělem a duší kteří si chtějí užít velké lovení po tundře a nebo po džungli s partou lidí, trpaslíku nebo jiných humanoidních stvoření zabít jiné stvoření pro trošku kůže. Ne nečekejte nějaký milovníky přírody prostě lovce, ať už pro zisk nebo pro regulaci zvěře, a hlavně pro odstranění škodné a jejich následnou trofejizaci.Tím chci taky poprosit GM o Jednoduchou věc jednou za čas spawnout nějakého většího bestijáka aby bylo co lovit. Jinak opravdu cíl cechu je co nejvíc zabezpečit džungli podél hlavních pěšin a tundry pro normální lidi a přesunou loviště velkých šelem jinam.

Jinak již mám Tři lidi pro založení , a myslím že se brzy rozrosteme.

Jinak sme přeci jen organizovaná skupina, je zakladatel cechu který rozhoduje co kde a jak lovit a pak normální lovci..... hmm k nim asi nic nemám Smile

P.S: Sem troll, prosím omluvte pravopis, snažil sem se .

2Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Wed Sep 07, 2011 1:24 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Nebyla tadle guilda náááhodou vytvořena kvůli mě? ( Panter ) Very Happy Very Happy Very Happy

3Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Wed Sep 07, 2011 4:30 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Pantere? Alathiel tě možná omezuje, ale až budeš můj pet, máš volnou cestu a můžeš zabíjet všechny cíle s mým šípem z jejich hlavě Wink Oni si rozmyslí útočit Very Happy

4Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Thu Sep 08, 2011 7:00 am

Yunzee

Yunzee
Nováček
Nováček

Zas tolik si nefandi pantere,,,, to plánuju už od doby tvoření postavy na serveru

5Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Thu Sep 08, 2011 8:02 am

Adrania

Adrania
Moderátor
Moderátor

A navíc je zmiňován Sever. Panter žije na Jihu... trochu fail ve světových stranách.

6Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Thu Sep 08, 2011 2:39 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Adrania napsal:A navíc je zmiňován Sever. Panter žije na Jihu... trochu fail ve světových stranách.
Ani to tak fail moc neni... Já totiž Bulvaga napadl Very Happy A s tím, že je ta guilda kvůli mě sem si dělal srandu...

7Lovci severských plání Empty Re: Lovci severských plání Fri Sep 09, 2011 10:33 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Adriana, nevím kdo dal FAIL Very Happy zmiňuje tam i Jih (a zabezpečit okolo jižních cest...) Very Happy a jinak, kde se můžu zapsat?

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: