OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Liga objevitelů

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Liga objevitelů Empty Liga objevitelů Tue Sep 06, 2011 10:53 am

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

Liga objevitelů vychází z azerothské Ligy. Sdružuje pod sebou všechny, kteří se zajímají o svět kolem sebe. Členové Ligy nejsou válečníci, mágové ani kněží. Jsou to archeologové, prospektoři, botanici a jiní. Hlavním cílem není vyrobit vynález zkázy, ale zjistit, jak se to má s minulostí Nordmaru a Abu'Dashe, zmapovat a popsat nerostné bohatství i rostlinstvo a zkrátka zjistit vše, co se dá.

Mám teď pouze dva členy, tudíž jsme prozatím na úrovni RP "guildy".

2Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Wed Sep 14, 2011 12:23 pm

Rundy

Rundy
Nováček
Nováček

Glandrian napsal:Liga objevitelů vychází z azerothské Ligy. Sdružuje pod sebou všechny, kteří se zajímají o svět kolem sebe. Členové Ligy nejsou válečníci, mágové ani kněží. Jsou to archeologové, prospektoři, botanici a jiní. Hlavním cílem není vyrobit vynález zkázy, ale zjistit, jak se to má s minulostí Nordmaru a Abu'Dashe, zmapovat a popsat nerostné bohatství i rostlinstvo a zkrátka zjistit vše, co se dá.

Mám teď pouze dva členy, tudíž jsme prozatím na úrovni RP "guildy".

Bravo ! Glande ! To by se určitě do RP hodilo :-) já bych se klidně v RP nabidl Smile)

3Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Wed Sep 14, 2011 2:01 pm

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

To jsem rád, jen než se Cech rozjede bude chvilku trvat, jelikož teď nemám skoro žádný čas. Ale až tu zase budu, tak se do toho dám (a máte se na co těšit, jestli mohu říci alespoň tolik Smile - je to i posvěceno nejvyšším bohem)

4Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Wed Sep 14, 2011 3:41 pm

Rundy

Rundy
Nováček
Nováček

Glandrian napsal:To jsem rád, jen než se Cech rozjede bude chvilku trvat, jelikož teď nemám skoro žádný čas. Ale až tu zase budu, tak se do toho dám (a máte se na co těšit, jestli mohu říci alespoň tolik Smile - je to i posvěceno nejvyšším bohem)

xDD Ale aspoň to bude zabava Elros mě nebaví , Lucas mě nezaujal na Survivalu tak aspon ten Pajzl Smile))

5Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Thu Sep 15, 2011 11:21 am

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

No hele i elf se může zajímat o minulost (i když asi ne tak fanaticky jako trpaslík)

6Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Thu Sep 15, 2011 3:58 pm

Rundy

Rundy
Nováček
Nováček

Glandrian napsal:No hele i elf se může zajímat o minulost (i když asi ne tak fanaticky jako trpaslík)

Jj Smile mam Trpaslika a hrozně mě to bavíSmile Glande no jako na Nostalgii Very Happy jak jsme obsluhovali balistu Very Happy

7Liga objevitelů Empty Dobry Fri Sep 16, 2011 11:49 am

Harn

Nováček
Nováček

Až budeš mít čas hned se přidam ! Smile) Je to zajimavé Smile a rád tam budu no jestli ti to nebude vadit:)

8Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Fri Sep 16, 2011 12:28 pm

Alian

Alian
Nováček
Nováček

nooo je to nieco ako jedna moja stara guilda co som robil..sice na neRP serveri..ale RP tam proste frcelo Very Happy rozdiel mojej a tejto guildy je ten ze my sme sa presuvali hore dole po Azerothe, neriesili sme rastliny, tu historiu trosku Smile ...nam slo skor o artefakty a bodobne vzacne veci a boli tak trochu do polpasa ozbrojeny Smile Wink

9Liga objevitelů Empty Re: Liga objevitelů Sun Sep 18, 2011 8:37 pm

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

No jednak projedeme ostrovy horem dolem a jednak se nebudeme zajímat jen o kytičky.
Mimochodem jestli se někdo bude chtít přidat, budu se ho na pár věcí ptát Wink Tohle rozhodně nebude cech pro každého a podle toho budu chtít nějakou úroveň.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: