OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Tričko pro zvěř

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Tričko pro zvěř Empty Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 1:55 pm

Omegin

Omegin
Nováček
Nováček

Takže nevím jakej magor řekl tak blbou věc aby se zvěři vzaly trička. Když jsem o tom slyšel tak jsem si myslel, že ten dotyčnej člověk asi spadnul na hlavu.
Takže to tričko měli proto aby se rozlišily od ostatní zvěři a aby do nich nechodily hráči normal v PvP, jestly nevíte tak ty šelmy ten boj RPí, takže bych byl rád aby měli nevráceny trička, jinak tu brzo asi taková zvířata nebudou a tomu kdo tuhle blbost vymyslel upřímě vzkazuju, že je "debil" a na 100% nebudu sám kdo si to myslí. Díky za přečtení.

2Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 2:20 pm

Kagan

Kagan
Moderátor
Moderátor

Nevím, proč by měli mít kočičky na sobě superman T-shirt. Ano, nějakou kompenzaci za to, že neberou EQ uznávám, ale udělat z nich nadbytosti co vražděj pětičlenné skupiny lovců to prostě fakt ne.

Pro představu ilustrační foto:
Tričko pro zvěř Superman-cat-3

3Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 2:32 pm

athert

athert
GM
GM

ah bože.. kagane ty neumíš pochopit rozdíl mezi něčím, co chodí pvp/pve a nečím co je v koutě a může max tak RPit.. nebo opravdu nevím.. tvůj obrázek navíc vypovída o tom, že to stále nechápeš.. neviděl jsi zde zřejmě bojovat hráče s morphem protože takové zhovadilosti by jsi určitě nenapsal " vražděj pětičlenné skupiny lovců " ukaž mi tady na jediného hráče s morphem který tohle udělal.. ukaž mi tady na jediného hráče, který dokázal zabít vůbec dva.. pokud vím tak za celou dobu od začátku serveru byl pouze jeden smrtelný útok na hráče a to ten hráč s morphem měl co dělat aby zůstal naživu.. jen co jsi přišel, tak máš na ty HP pouze řeči.. neviděl ( neslyšel ) jsem od tebe ještě ani jeden normální a logický důvod proč by to nemohl hráč s morphem mít. ( pokud myslíš větu " nebudeme zvýhodňovat ostatní hráče.. " tak to rovnou můžeme přestat dávat hráčům sety, spelly atp.. proč né ? je to zvýhodňování )

4Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 2:34 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Takže... Proč sem jim to vzal....
za A) ptal jsem se a 5 z 6 lidí jsou proti tomu.
za B) Je to RP server né PVP nejde tady vůbec o equip.
za C) Nevidím důvod proč by měli mít 4000HP.
za D) Takový Seveřan tu kočku v pohodě roztrhá, suportuji je nějak? ne...
za E) Je to jen zvěř
za F) Spelly mít můžou. Můžou si je jednoduše vyRPit jako každý jiný
za G) Navrhoval sem Atherotvi aby se vytvořili, ale mnohem slabší..

5Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 2:36 pm

Kagan

Kagan
Moderátor
Moderátor

Hlavně, že ty všechno chápeš naprosto dokonale... ...anyway, je to Rp server, takže... ...na co potřebujou takové staty k RP? Ať to hrajou, to se dá i s jedním HP. Prostě když chceš hrát kočku, fajn, ale hraješ to kvůli RP a ne kvůli tomu, aby jsi dostal item, co z tebe udělá imbera, ne?

Zamysli se nad tím.

6Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 2:50 pm

athert

athert
GM
GM

dobrá zodpovím ti tedy opět na tvé otázky.. ( i neotázky )
Hlavně, že ty všechno chápeš naprosto dokonale - nejsem dokonalý.. ale rozhodně chápu potřeby hráčů, kteří maj jisté omezení ( a to velké ) a nemůžou se jinak bránit proti PVP..
na co potřebujou takové staty k RP? - pro upozornění ostatním hráčům, aby do nich nechodili PVP ale RP ? říkal jsem ti to snad 100x
Ať to hrajou, to se dá i s jedním HP - dobrá.. tak nastavíme i všem hráčům 1HP a budou si muset RPit všechny souboje ne ? aspoň bude prdel..
ale hraješ to kvůli RP a ne kvůli tomu, aby jsi dostal item, co z tebe udělá imbera, ne? - viz nahoře.. je to kvůli rozpoznání což stále nechápeš.

btw zamyslel jsem se již dost. Pokud by to nebyla potřeba udělat, tak nevidím jedinný způsob proč bych to dělal.. zamyslel jsi se vůbec TY proč říkáš takovéhle věci ? zřejmě ne..

7Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 3:07 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Mě osobně se to taky nelíbí. Má to své plusy a má to své mínusy, ale většina lidí je proti tomu. Navíc, když chtěj výhodu (jako kočka) tak musí počítat i s mínusama a né že budou mít imba skill a do toho ještě imba róbu

8Tričko pro zvěř Empty Re: Tričko pro zvěř Sun Sep 18, 2011 3:36 pm

athert

athert
GM
GM

Vyřešeno.. přidáno nové globální pravidlo.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: