OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Hierarchie seveřanů

+4
prdovous
Filipsons
Agrex
Blacker101
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Hierarchie seveřanů Empty Hierarchie seveřanů Mon Aug 08, 2011 1:54 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Zdravím, chci trochu pomoct a rozhodl jsem se pro zpracování nějaké válečnické gildy u seveřanů. Očíslování I-V podle umístění v Hierarchii.
I Král, nebo Vůdce - Radí se s radou nazývanou "Thingu" (skládající se ze samotného Krále a vybraných Jarlů)
II Jarlové - Vikingští válečníci pasováni králem na šlechtu, za velké vyhrané boje a loajalitu
III Huskarlové - Nejčestnější a nejlepší válečníci severu, kdo se s nimi setká, už by podruhé nechtěl
IV Berserkeři - Mohutná část severských vojsk, nijak nevynikající od ostatních vojáků jiných národů
V Nájezdníci - Mladí válečníci, neznalí boje
V Lovci - Válečníci používající zbraně pro boj z dálky, vrhací sekery, oštěpy a případně luky(Boj z dálky lukem je pro vikingy nečestný styl boje)
V Lustria(né) - Severští stopaři, šamané, většinou mají při sobě Jamthündy jako doprovod (váleční psi)
V Khemri(né) - Zlodějíčci, průzkumníci, vrahové a sabotéři

Jakožto válečníci také mají na starost pořádek v osadě.
Tresty jsou v podobě popravy, odškodného, pranýře, či vyhoštění. O trestu rozhoduje Vůdce, či někdo z rady Thingu.
Jelikož na severu není tak potřeba peněz, tak jako primární odměnu za službu dostávají pozemky a jiné naturálie v podobě kožešin, zbrojí, zbraní, či jídla.

Myslím, že je to dost stručné a přesné a více toho není potřeba.
Hodně štěstí s projektem, držím palce a ještě nějak pomůžu. Blacker

2Hierarchie seveřanů Empty Hierarchie Mon Aug 08, 2011 5:06 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Velice hezká hierarchie, myslím si, že konstrukci tohoto systému použijeme. Smile Myslím že můžu poděkovat za celý gm tým, za pěknou myšlenku.

3Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Mon Aug 08, 2011 5:19 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Souhlasím Wink líbí se mi pro sever a pokud by ses Blackere nudil můžeš najít i něco pro jih Wink jen to zkus udělat tak 4-5 rankové...

4Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Mon Aug 08, 2011 6:21 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Děkuji, děkuji. Dělám to rád! ;-)
No zkusim to...

5Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sat Aug 27, 2011 10:31 pm

prdovous

Nováček
Nováček

By člověk řek, že se aspoň budete snažit vymyslet něco svýho a ne jen okopírovat hierarchii seveřanu (včetně pojmenování postů)...

6Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sun Aug 28, 2011 6:10 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

prdovous napsal:By člověk řek, že se aspoň budete snažit vymyslet něco svýho a ne jen okopírovat hierarchii seveřanu (včetně pojmenování postů)...

To by mě zajímalo, co se dá asi ještě vymyslet...

7Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sun Aug 28, 2011 6:13 pm

Kady

Nováček
Nováček

je to velice hezky seřazené, ale měl bych jedinou drobnou výtku že Bersekři by měli bejt něco víc než obyčejní vojáci, nebo jsou ostatní jiného názoru?

8Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sun Aug 28, 2011 8:19 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

prdovous napsal:By člověk řek, že se aspoň budete snažit vymyslet něco svýho a ne jen okopírovat hierarchii seveřanu (včetně pojmenování postů)...
Máš len 2 negativné príspevky... Keď sa ti nepáči... pa pa! Aspoň si dal tú snahu nájsť to aj keď neviem od kial... Ty len diriguješ... K tej hierarchii: Super až na tých bersekrov jak už povedal aj Kady.

9Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sun Aug 28, 2011 8:54 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

prdovous sa nezmeni Razz je pravda že by sa mohlo vymyslieť niečo nové, originálne... ale prečo meniť to čo je spravené a je to spravené dobre Smile

10Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Sun Aug 28, 2011 9:02 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Po dohodě v Gm týmu, by bylo opravdu vhodnější, vymyslet svoji vlastni hierarchii tak o 6-7 rancích včetně diplomatických funkcí.

11Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Mon Aug 29, 2011 8:39 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Blacker chytne amok... Very Happy

No za mě... Já bych to nechal bejt, protože to se mi tam hodí nejvíc, a zajímalo by mě, co tam místo toho může bejt, protože mě nic nenapadá...

12Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Tue Aug 30, 2011 2:39 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Aj ja by som to nechal tak... Podla mňa je to super a to že je to niekde inde neznamená že to nemôže byť aj tu... Ja by som to uvítal.

13Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Tue Aug 30, 2011 3:09 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

inak ja by som to tiež nechal ale keď ne tak som vymyslel nejakú rýchlo spravenú hierarchiu:
vodca (to je asi zrejmé)
drtič lebiek (vodcova osobná ochranka)
berserker (ani za boha newm ako sa to píše a ujo google išiel na dovolenku, výborný vojaci ktorý sa zaslúžili o vzostup mesta(?) )
ladová stráž (povýšený severský vojak za chrabrosť v boji)
severský vojak (obyčajná stráž severanov)
"winterfresh" ladový dych (niečo ako diplomat)
krysa (špion, záškodník)

14Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Tue Aug 30, 2011 3:11 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

DucoX napsal:"winterfresh")
Hej... Žuvačky budú za nás diplomatovať Very Happy

15Hierarchie seveřanů Empty Re: Hierarchie seveřanů Thu Sep 01, 2011 9:07 am

prdovous

Nováček
Nováček

dailyFialure napsal: To by mě zajímalo, co se dá asi ještě vymyslet...

Otevři trošku hlavu, vymyslet se toho dá tolik... a když ne vymyslet, tak alespoň zakomponovat tak, aby to nevypadalo vykradeně. Ale ovšem, vykrádat již po staletí existující je přeci jednodušší, nehledě na to, že wowko jako takový už toho taky kvanta vykradlo, tak proč se nepřidat? Smile

Ballian napsal:
Máš len 2 negativné príspevky... Keď sa ti nepáči... pa pa! Aspoň si dal tú snahu nájsť to aj keď neviem od kial... Ty len diriguješ... K tej hierarchii: Super až na tých bersekrov jak už povedal aj Kady.

Někdo vám to zkritizovat musí, když všici jen pějou chválu, ne? Razz

DucoX napsal:prdovous sa nezmeni Razz je pravda že by sa mohlo vymyslieť niečo nové, originálne... ale prečo meniť to čo je spravené a je to spravené dobre Smile

Ne, Prdovous se nezmění a bude pořád stejný rejpal Wink Zbytek viz první citace ^^

Ale udělejte si to jak chcete, že jo Very Happy Můj server to není a na nikde snad není psaný, že na moje rejpání je nutný brát ohledy Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: