OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

prieskum charakterov

+12
GNOMIQ
athert
Zamaki
Blacker101
Nordinus
Bramborak
Filipsons
DucoX
Presstoplay
Shrakkor
dailyFialure
Ulej
16 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 3]

26prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Wed Aug 17, 2011 12:14 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

kyral napsal:tak abych přispěl taky něčím...
Night elf disco (možná sh) (nebo obojí Evil or Very Mad MUHAHAHA Evil or Very Mad )

a jinak asi blood elf palla, nebo trolí lovec lovců lovců lovců lovců lovců trolů Very Happy
Exclamation Vieš koľko mi zabralo kým som to nebo trolí lovec lovců lovců lovců lovců lovců trolů prečítal a začal chápať že koho lovec Very Happy toto us nerob lol!

27prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Wed Aug 17, 2011 1:25 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

GNOMIQ napsal:
Night elf disco (možná sh) (nebo obojí Evil or Very Mad MUHAHAHA Evil or Very Mad )

a jinak asi blood elf palla, nebo trolí lovec lovců lovců lovců lovců lovců trolů Very Happy
Exclamation Vieš koľko mi zabralo kým som to nebo trolí lovec lovců lovců lovců lovců lovců trolů prečítal a začal chápať že koho lovec Very Happy toto us nerob lol!

no tak promiň Very Happy prostě budu lovit lovce lovců lovců lovců lovců trolů Smile Very Happy

28prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 11:53 am

GNOMIQ

Nováček
Nováček

kyral napsal:
GNOMIQ napsal:

no tak promiň Very Happy prostě budu lovit lovce lovců lovců lovců lovců trolů Smile Very Happy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nepis to us lebo mi buchne hlava od rozmíšlania! lol!

29prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 11:58 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

GNOMIQ napsal:
kyral napsal:
GNOMIQ napsal:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nepis to us lebo mi buchne hlava od rozmíšlania! lol!

omg co je na tom těžkýho? Very Happy
prostě budu: trol, nebo Night elf Smile kterej bude lovit lovce, kteří budou lovit lovce, kteří budou lovit lovce, kteří budou lovit lovce, kteří budou lovit lovce Smile to by pochopil i debil Very Happy ale já už sem se nějak ztratil Neutral

30prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 12:01 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

takže chlapci aby som to uviedol na správnu mieru keď lovec trolov zabije trolla bude to proti zakonné (rasizmus) ,ale keď lovec lovcov trollov zabije lovca trollov to bude tiež protizákonné ? lebo keby toho lovca lovcov trollov zabije lovec lovcov lovcov trollov tak by dostal odmenu za zabitie lovca lovcov tollov ? takže potom by vznikla dalšia skupina menom lovci lovcov lovcov lovcov trollov len aby boli dobrí že zabíjajú tých zlých lovcov lovcov trollov takže aj na tých lovcov lovcov lovcov trollov by sa zoskúpili lovci menom lovcovia lovcov lovcov lovcov lovcov lovcom trollov .... a to už by bolo v prdeli ... čo vám poviem ... je po troloch takže by mala vzniknúť skupina ludí ochráncovia trollov

31prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 12:58 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ulej napsal:takže chlapci aby som to uviedol na správnu mieru keď lovec trolov zabije trolla bude to proti zakonné (rasizmus) ,ale keď lovec lovcov trollov zabije lovca trollov to bude tiež protizákonné ? lebo keby toho lovca lovcov trollov zabije lovec lovcov lovcov trollov tak by dostal odmenu za zabitie lovca lovcov tollov ? takže potom by vznikla dalšia skupina menom lovci lovcov lovcov lovcov trollov len aby boli dobrí že zabíjajú tých zlých lovcov lovcov trollov takže aj na tých lovcov lovcov lovcov trollov by sa zoskúpili lovci menom lovcovia lovcov lovcov lovcov lovcov lovcom trollov .... a to už by bolo v prdeli ... čo vám poviem ... je po troloch takže by mala vzniknúť skupina ludí ochráncovia trollov
omg tys to zabil!!! Very Happy sem ztracenej v ztracenu v ztracenu v ztracenu a v prdeli Very Happy = přelož to! Very Happy

32prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 5:49 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Ulej napsal:takže chlapci aby som to uviedol na správnu mieru keď lovec trolov zabije trolla bude to proti zakonné (rasizmus) ,ale keď lovec lovcov trollov zabije lovca trollov to bude tiež protizákonné ? lebo keby toho lovca lovcov trollov zabije lovec lovcov lovcov trollov tak by dostal odmenu za zabitie lovca lovcov tollov ? takže potom by vznikla dalšia skupina menom lovci lovcov lovcov lovcov trollov len aby boli dobrí že zabíjajú tých zlých lovcov lovcov trollov takže aj na tých lovcov lovcov lovcov trollov by sa zoskúpili lovci menom lovcovia lovcov lovcov lovcov lovcov lovcom trollov .... a to už by bolo v prdeli ... čo vám poviem ... je po troloch takže by mala vzniknúť skupina ludí ochráncovia trollov

V tom případě by ochránci trollů zabíjeli lovce lovců lovců lovců lovců lovců trollů, což by přineslo neočekávaný zvrat, protože lovci lovců lovců lovců lovců lovců trollů by se přemnožili, což by zapříčinilo totální vybití lovců lovců lovců trollů, a nakonec by se přemnožili samotní trollové, a to by bylo totálně v prdeli, protože by se trollové přemnožili, a museli by se najít noví lovci trollů.

33prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Thu Aug 18, 2011 5:52 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

GMs, máme tu fylozofickou otázku. Pravděpodobně budeme muset naprosto rasisticky zakázat trolly, nebo se nám přemnoží, protože noví lovci trollů budou vybiti a trollové ovládnou celé ostrovy! Pravděpodobně bude zásah nevyhnutelný Exclamation

34prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Fri Aug 19, 2011 7:14 am

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

Nordinus napsal:GMs, máme tu fylozofickou otázku. Pravděpodobně budeme muset naprosto rasisticky zakázat trolly, nebo se nám přemnoží, protože noví lovci trollů budou vybiti a trollové ovládnou celé ostrovy! Pravděpodobně bude zásah nevyhnutelný Exclamation

presne tak ako sa to stalo na Východe Slovenska s niektorými dedinami najskor sa tam nastahovala jedna rómska rodina a za par rokov 80% populácie v dedine je rómska .... a prečo ? lebo tam neboli lovci cigánov Very Happy

35prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Fri Aug 19, 2011 8:06 am

athert

athert
GM
GM

Co to pro nas znamena ? zavedeme povinne na serveru lovce cikanu Smile

36prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Fri Aug 19, 2011 10:48 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

A athert to zabil lol! ... Ja budem RPiť asi humana kovára a classu warrior Very Happy

Naposledy upravil Ballian dne Fri Aug 19, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát

37prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Fri Aug 19, 2011 2:26 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

Ballian napsal:A athert to zabil lol! ... Ja budem RPiť asi kovára a zároveň bojovníka Bailiana(humana) ktorý verí v (nikto nevie v čo).
Very Happy toto co si sem napísal mi príde asik úplne 100000% od veci afro

38prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Fri Aug 19, 2011 2:38 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Mne to nevadí ja som celý od veci... Smile

39prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sat Aug 20, 2011 12:53 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

Ballian napsal:Mne to nevadí ja som celý od veci... Smile
Jooooo budeme dvaja cheers

40prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sat Aug 20, 2011 8:34 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Po dnešním shlédnutí filmu Conan-The Barbarian 3D jsem změnil názor. Budu severský agilní war nebo roguna člověk s dvouma swordama, nebo s obouručákem taky swordem... Very Happy

41prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sat Aug 20, 2011 10:08 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:Po dnešním shlédnutí filmu Conan-The Barbarian 3D jsem změnil názor. Budu severský agilní war nebo roguna člověk s dvouma swordama, nebo s obouručákem taky swordem... Very Happy
néé, poď na jih Smile pls pls pls Smile ty seš odvážlivec , kterej mě přesvědčil abych tam šel ... Sad a teď odcházíš? Sad

42prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 7:54 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

kyral napsal:
dailyFialure napsal:Po dnešním shlédnutí filmu Conan-The Barbarian 3D jsem změnil názor. Budu severský agilní war nebo roguna člověk s dvouma swordama, nebo s obouručákem taky swordem... Very Happy
néé, poď na jih Smile pls pls pls Smile ty seš odvážlivec , kterej mě přesvědčil abych tam šel ... Sad a teď odcházíš? Sad

Jak kvůli mě? Co? Já někoho ovlivňuju? Huuuustý Very Happy

43prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 9:46 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:
kyral napsal:

Jak kvůli mě? Co? Já někoho ovlivňuju? Huuuustý Very Happy

no byl si jeden z mála co tam chtěli jít.... (všichni chtěli jít na sever) a tak sem si říkal že tě v tom nenechám a přidal sem se na Jih ... a teď se vypaříš na sever Sad Sad

44prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 9:59 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Nezapomeňte, že můžete bejt nestraný :)i takovej barbar může zavítat v poho na jihu...

45prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 10:15 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Ale Conan byl Cimeřan, a to byl severský barbarský národ. Nebudu Cimeřan, a ani se nebudu jmenovat Conan, ale Conan je prostě borec, kterej si zaslouží být zpodobněn ve světě WOW, a tudíž budu seveřan...

46prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 11:09 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:Ale Conan byl Cimeřan, a to byl severský barbarský národ. Nebudu Cimeřan, a ani se nebudu jmenovat Conan, ale Conan je prostě borec, kterej si zaslouží být zpodobněn ve světě WOW, a tudíž budu seveřan...

v tom případě si už vážně podám přihlášku mezi Eredar-y ...

47prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 12:56 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

ok, zamítli mi Eredary, ale pochybuju že jim můžu ukázat jak hraju RP, pochybuju že takhle budou sledovat každýho jak hraje Smile nebo na to maj auto-program?(navíc jim stejně nemůžu ukázat jak hraju Eredara, když budu třeba Blood elf) Very Happy pochybuju takže s..u na to du na sever a roz......dám jih s mym palou Smile omluvte nespisovný výrazy Smile (doufám že de zničit celej jih)

48prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 1:03 pm

athert

athert
GM
GM

Takhle by jsme mohli říkat " Pochybujeme, že budeš hrát dobře Draeneie ". A pochybuješ, že nám ukážeš RP.. já nevim ale RP se hraje vždycky, takže kdykoliv když se na tebe portnu a budu tě sledovat tak bych měl vidět RP.. Smile

49prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 2:54 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

athert napsal:Takhle by jsme mohli říkat " Pochybujeme, že budeš hrát dobře Draeneie ". A pochybuješ, že nám ukážeš RP.. já nevim ale RP se hraje vždycky, takže kdykoliv když se na tebe portnu a budu tě sledovat tak bych měl vidět RP.. Smile

mě by ale zajímalo jak dalece to myslíte? to jako mám se plížit za vlkem a z houští s pokřikem "Zhebni" zaútočit, pak udělat emoci krvácení a nakonec mu useknout hlavu a dát si jí na stěnu? Very Happy nebo se mám jako každý člověk vlkům vyhýbat?
jestli RP jako fakt RP tak by lidi měli v 99% hry pouze chodit chůzí, ne během. to se mi nelíbí -.-'
takže tím chci říct: RP Do jaké míry?

50prieskum charakterov - Stránka 2 Empty Re: prieskum charakterov Sun Aug 21, 2011 4:16 pm

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Jak si to vemeš, tak si to přeber. Eredara jsme ti zamítli kvůli tomu, že nevíme jak dobře RP hraješ. Neznáme tě. Ale vše je možné. RP se musí hrát do určité míry. Sám se sebou RP hrát celou dobu nemusíte, protože to každého začne po nějaké době nudit. Na RP jsou potřeba dvě osoby (hráč a hráč, hráč a npc). Člověk který by neměl brnění ani meč by se měl samozřejmě vlkovi vyhnout oblikou, ale pokud si věříš že ho dáš, tak do něj jdi. Nemusíš se tu začínat chovat s prominutím jako idiot kvůli jednomu zamítnutému nápadu, musíš chápat že server není tvůj ale vede ho náš vývojářský tým.
To je asi moje vyjádření, ale pokud nás přesvědčíš že Draeneie zahraješ, můžeme to ještě zvážit.
Napiš si příběh, jak si se dostal na ostrov apod.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 3]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra: