OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Teamspeak serveru

+6
Shrakkor
Agrex
Filipsons
DucoX
Blacker101
Nordinus
10 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Teamspeak serveru Empty Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 8:24 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Nevím, jestli tu už je, nebo jestli se připravuje, ale uvítal bych pro tento server Teamspeak 3 a to klidně i před spuštěním serveru.

2Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 8:27 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

A tak tady jsem teda 100% proti. Vím jak to tam vypadalo na Saltyanu...a tady bych uvítal normální RP, a né žádné stupidní nápady.
Kdo ví, tak ví..

3Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 8:30 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Nevím jak ostatní, ale já jsem byl na ostatních RP serverech s TSkem spokojený.

4Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 8:52 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

TS je dobra a zaujmava vec... avsak uz to vidim... "hele podte sem tu maju vlci 1 hp a padaju z nich 100 goldov !" dalsia moznost "sakra zabijaju mi char podte mi pomoct - kde si (za minutu dojde za tebou polovica servera)" proste TS keby sa pouziva v ramci RP alebo na riesenia problemov bolo by to skvele... ale tam sa nebude omielat nic ine len same OOC

5Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 8:57 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

TS není špatná věc na PVP a PVE ale na RP by se to podle mě dost zneužívalo... ovšem mohl by se založit, ale až pojede server tak bude off a online by mohl bejt jen když budou nějaké mega eventy

6Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 9:26 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Osobně jsme proti Teamspeaku, pokud si potřebujete s někým popovídat, raději si popovídejte s někým u piva či kávy. Kolikrát jsem zažil servery s tymspeakem a nedopadlo to dobře. Takže za mě NE.

7Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Thu Aug 11, 2011 10:43 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Jsme proti TS...je to až velké rziko zneužívání ooc informací...a celkově podle mě není potřeba

8Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 9:31 am

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

Teamspeak by som uvítal na RP serveri keby majú hráči nainštalovaný nejaký menič hlasu.
Nie že príde za mnou trpaslík a do uší mi udrie hlas 13násťročného chlapca čo ešte nemutoval. A potom ako sa už spomenulo myslím ,že by sa to na RP využívalo na minimálne a viacej by sa to zneužívalo Neutral tiež som proti

9Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 10:36 am

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Ulej to si pekne napísal... ale mna by viac zabavilo keby príde za mnou krehká night elfka a začala by mi hovoriť hlasom 25 ročného prefajčeného chlapa Very Happy

10Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:20 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Nordinus tady z toho dělá Saltyan...

11Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:27 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Proč myslíš? Byl to jen nápad, že by se sem TS mohl hodit... a jeno kvůli tomu, že TS měl i Saltyan z toho nemusíš dělat vědu...

12Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:29 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Nordinus napsal:Proč myslíš? Byl to jen nápad, že by se sem TS mohl hodit... a jeno kvůli tomu, že TS měl i Saltyan z toho nemusíš dělat vědu...
Nejdřív šutr, teď teamspeak... Co dál? Worgeni?

13Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:30 pm

Omegin

Omegin
Nováček
Nováček

Ale na co by tady bylo TSko? Tohle neni PvP ani PvE.

14Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:32 pm

athert

athert
GM
GM

TS.. mno.. jak řekl Filipsons tak bych to spíše viděl na nějaké ty MegaEventy ( a eventy obecně ), však výhradně k nutné OOC informaci ( Nechtěně jsem se přemáčkl a odpálil kámoše na měsíc spellem, mohli by jste mu dát ress ? potvrdí vám to ještě 100 lidí.. ). Jinak k samotnému Rp.. to vůbec.

15Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 3:58 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:
Nordinus napsal:Proč myslíš? Byl to jen nápad, že by se sem TS mohl hodit... a jeno kvůli tomu, že TS měl i Saltyan z toho nemusíš dělat vědu...

To si takový nechápavý, nebo já už nevím co... už podruhé říkám, že můj návrh neměl absolutně nic společného se Saltyanem, nebo s "Efarovým krystalem".

16Teamspeak serveru Empty Re: Teamspeak serveru Fri Aug 12, 2011 4:07 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Nordinus napsal:
dailyFialure napsal:

To si takový nechápavý, nebo já už nevím co... už podruhé říkám, že můj návrh neměl absolutně nic společného se Saltyanem, nebo s "Efarovým krystalem".

Já už se nebudu vyjadřovat, protože jestli to nikdo nevidí, tak už mě z toho asi ...
Jinak k topicu, zdá se mi to na RP serveru zbytečný, a to z důvodu uvedených na první stránce...

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Pravidla Herního serveru

Povolení tohoto fóra: