OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

hele vole kde mám...chat?

+5
Filipsons
Arameneis
Nordinus
Agrex
Shrakkor
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1hele vole kde mám...chat? Empty hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 8:36 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

hele lidi zdá se mi to nebo zmizel chat? nebo ho jenom nemůžu najít?

2hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 8:41 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Byl zrušen Smile

3hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 8:51 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Próóóč?
Mě to přijde jako perfektní věc Very Happy

4hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 9:38 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Souhlas.

5hele vole kde mám...chat? Empty :) Tue Aug 16, 2011 9:39 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

tak prooč?
Very Happy chat by se hodil Very Happy

6hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 10:07 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

ušetří to spoustu spamu do topiců

7hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Tue Aug 16, 2011 10:58 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Když se najde apsoň 5 lidí kteří budou pro tak vám ho sem hodim

8hele vole kde mám...chat? Empty 2 remaining Wed Aug 17, 2011 9:34 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

tak ještě dva a máme to!!! Smile

9hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 11:04 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

UŽ jenom dva... to zní líp Very Happy

10hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 12:21 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

Jaaaaa som zaaaaaa Very Happy lol! Vrátte nám chat !

11hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 1:25 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Filipsons napsal:Když se najde apsoň 5 lidí kteří budou pro tak vám ho sem hodim

5 už nás je viz můj podpis

12hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 1:27 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Dobrá za minutku ho máte dole pod forkem

13hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 1:28 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Tak jim ten chat dejte, nebo budou spamovat topiky Razz

14hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Wed Aug 17, 2011 1:31 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Děkuju všem!

15hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Fri Aug 19, 2011 2:35 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

Shrakkor napsal:Děkuju všem!
Keď tam prídem skoro nikdy tam niesi Very Happy

16hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Fri Aug 19, 2011 4:38 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

heh srry nesedim u toho 24/h denne...jenom 23 a nemuzu za to ze tam prijdes vzdycky kdyz spim Very Happy

17hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Sat Aug 20, 2011 12:46 pm

GNOMIQ

Nováček
Nováček

co uŠ no a kedy spíš ? tú hodinu a to predpokldám tiež že na klávesnici Very Happy

18hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Sat Aug 20, 2011 1:02 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

GNOMIQ napsal:co uŠ no a kedy spíš ? tú hodinu a to predpokldám tiež že na klávesnici Very Happy

ne asi v posteli scratch

19hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Sun Aug 21, 2011 12:44 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

v posteli na klavesnici

20hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Sun Aug 21, 2011 9:49 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

GM? nechcete tenhle topic smazat? (myslím že už ničemu nepomůže) Smile

21hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Mon Aug 22, 2011 10:38 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

co ty víš...třeba se zase rozhodou smazat chat a pak to budelepší než zakládat další topic Very Happy
ale ne...vážne chce tohle smazat

22hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Mon Aug 22, 2011 11:11 am

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Hmm, ja ho tam nikde nevidím

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

23hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Mon Aug 22, 2011 11:19 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

co nevidíš? Very Happy

24hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Mon Aug 22, 2011 11:23 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Co takhle naject myší na tlačítko "Připojit" , zmáčknout a čekat na malý zázrak? Very Happy

25hele vole kde mám...chat? Empty Re: hele vole kde mám...chat? Mon Aug 22, 2011 1:13 pm

Kady

Nováček
Nováček

já mam s chatem takovy mali problem, v okamžiku kdy se na něj připojim tak na mě vyběhne

[15:12:58] You are disconnected.

ten čas se tam samozřejmě liší

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: