OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Výhody a nevýhody

+2
Ulej
Ballian
6 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Výhody a nevýhody Empty Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 3:18 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Mno tak chcel by som dať návrh ako roztriediť zbroj a zbrane... Na severe si myslím že by mohla byť rozšírenejšia slabšia zbroj ale mali by silnejšie zbrane ako na juhu... Proste na severe je dosť zima a prevažne tam nosia kožušiny a tak... A severani majú velmi kvalitné meče sekery atď... A zase Južani by mali rozšírenejšie lepšie zbroje ale mali by menej účinné zbrane než severani... To je moja predstava tý ktorý somnou nesúhlasia dobre dajte to najavo ale nepustite sa domna Very Happy

2Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 3:21 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

sry ale moc sa mi to nepáci ... nech je to vyvážené všade skorej že by bolo na severe viacej (alebo lacnejší) Plate a Mail a na juhu Cloth a Leather ,alebo naopak

3Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 3:31 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

No skôr naopak... Na juhu by boli teda lacnejšie plate a mail pretože na severe budú viac kožušiny podla mňa Smile Si zober takých vikingov... Kožušinu na seba 2 sekery do rúk a šprintujú do boja jak divá zver a zabíjajú hlava nehlava, alebo aj dvojručné zbrane... A zase na juhu plátové zbroje malá rýchlosť ale väčšia odolnosť... meče tak strednej kvality

4Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 6:23 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

skorej mi to pride na severe mohutny bojovníci v ťažkom brnení a s obojručákmi a na juhu z džungle v kože odetí ostrovanie s lukmi v ruke (to bol priklad)

5Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 6:25 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Sú to mohutný bojovníci s obojručkami... Ale určite nie v ťažkom brnení skús si pozreť nejaké fotky s vikingami Razz Razz Razz

6Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 6:59 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:Sú to mohutný bojovníci s obojručkami... Ale určite nie v ťažkom brnení skús si pozreť nejaké fotky s vikingami Razz Razz Razz

souhlasím Smile plate armor opravdu neměli Smile

7Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 7:58 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Musíte na to pozerať z 2 pohladov. Ono severania používali pre každodenný život kožušiny a keď sa bojovalo dali si krúžkovu zbroj alebo nejaký kus kovu hlavne z dôvodu že ťažiť kov v zamrznutom prostredí je dosť naprd a tiež nie je najlepšie na sebe nosiť zladovatelú zbroj. Žiadne masívne platy nemali. Južania zas pre každodenný život hlavne obyčajné látkove veci. Ale keď sa šlo do boja čo si dávali ? Zase len látky a maximálne najohrozenejšie miesta si kryli nejakými kusami kovu. Dobre to že porovnávate severanov s vikingami pochopím... ale nechápem prečo porovnávate južanov s rimanmi (aspoň tak to vyzerá) keď si pozriete obrázky je tam samý piesok a tipujem že tam môže byť 35+ stupnov. Som zvedavý kto by sa chcel plahočiť v 35 stupnovom teple s celo plátovkov. Nevravím že sa to nikdy nerobilo... rimania v egypte tiež nosili na sebe kovové veci a tiež v tolkom teple. Ale je rozdiel keď sa robí niečo z toho že dostávaš za to prachy a preto si "prinútený" to nosiť a rozdiel je keď sa morduješ v plátovke keď nemusíš

zhrnutie: Severani hlavne leather a občas ten kov ale určite nie celý v mail a plate. Južania hlavne cloth s občasným mailom alebo platom

8Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 8:17 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Južanov som porovnával s krížiakmi a templármi... Pri velkej bitke o Jeruzalem bolo tiež okolo 35stupnov... A tá Jeruzalemska domobrana mala naozaj iba látkové oblečenie meč a štít ale zase väčšina jednotiek mala ťažké pláty silné štíty a meče... Domobrana išla dopredu tý pozabíjali väčšinu jednotiek a jednotky s ťažkými plátmi stáli v zadu a bránili preniknutiu do hradieb... Čiže boly zameraný ny výdrž než na silu útoku... A vikingovia boli zameraný hlavne na silu a rýchlosť útoku...

9Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 10:19 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Já bych to s nikým nesrovnával. Přecejenom svět Warcraftu je už takhle dost jiný oproti realitě, nehledě na to, že tento server bude opět unikát.

10Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sat Aug 20, 2011 10:24 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Šak v pohode... Toto bol len nápad ktorý by podla mňa spestril hru.

11Výhody a nevýhody Empty Re: Výhody a nevýhody Sun Aug 21, 2011 8:01 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

A co kdyby seveřan v té zimě olízl svou plátovou rukavici nebo hruď Very Happy Very Happy No já myslim, že by to klidně bylo možný mít platy v zimě, ale za předpokladu, že to na sobě nemá připláclí, ale má pod tím něco jinýho (leather shirt). Jih to má trochu těžší, protože tě před horkem neuchrání nic. Můžou si na plátech smažit vejce Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: