OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Návrhy na Questy

+4
dailyFialure
Filipsons
DucoX
Presstoplay
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Návrhy na Questy Empty Návrhy na Questy Sun Aug 07, 2011 7:32 am

Presstoplay

Presstoplay
GM
GM

Zde můžete psát vaše napády na různé questy. Takže pusť te svou uzdu fantazie a tvořte Wink Stejně tak, jako u návrhů na ostrovy dostane nejlepší quest malé oceneni ve hře.

2Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Sun Aug 07, 2011 12:16 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Velitel tábora:
Buď zdráv <meno> tebe jsem tu tedy nečekal. Poslyš v těchto časech není dobré když nemáš zbraň. Mám tu pár na výběr ... vím že to není nic moc ale přece bude lépe pokud se budeš moci bránit. Ale samozřejmě nebude to jen tak. Pokud mi posbíráš dřevo kolem tábora tak si můžeš vybrat kterou chceš. * začne mluvitšeptem * A dones mi i nějaké pivo neboť zde zdechnem.

Velitel tábora:
No to ti tedy trvalo i můj pes by to zvládl rychleji. No co hoď to na hromadu a pojď si vybrat slíbenou odměnu
(nejaké staré kladivo, palica, meč ktoré by už ani žobrak do rúk nedal)

Ožran:
Hahaha co tu chceš? Myslíš si že * odříhne si * dokážeš porazit většího pijáka jako jsou trpaslíci? Tak pojď když si tak věříš ... vsaďme se o <suma>. Ale varujitě prohraješ to.

Ožran:
Tak pojďme na to ... * vypije korbel a dívá jako piješ i ty. Chvilku takto pijete dokud se nezosunie na zem ale ty se také necítíš nejlépe *
(dostal by si vlastne tú sumu a hodil by sa na teba RS (75% všetkého menej) lebo si ožratý)

(V tomto Q by to mohlo byť že ryby by mali 1 HP a ten prút by dával malý dmg. A loot bude vlastne ta ryba. Tiež by to mohlo byť spravené že by si tú rybu mohol kúpiť aj u obchodníka ale samozrejme to by ta niečo stálo takže by si mal menší zisk)
Rybár:
Hej ty jak to že se jen flákáš ? Potravy zde je málo a ty se jen přejídat. Na jihu tohoto ostrova se nachází zátoka v níž se zdržují ryby. Není jich tam mnoho ale přece něco chytíš. Tady máš prut a chyt alespoň deset ryb. A ne že přijdeš s prázdnýma rukama neboť uvidíš. Tak jdi už.

Rybár:
Super dej to sem díky a tady máš odměnu vždyť jsi ji zasloužil a příd i příště jídla není nikdy mnoho.

(Q by bol spravený že v džungli by boli naspawnované pasce. Keď na ne klikneš pravým získaš ten akoby bod ku splneniu Q... jak to tam píše z 1/10 – 9/10 a tak)
Lovec:
Zdravím <meno>. Pomoz mi já jsem už starý a nemůžu to co vy mladý. V džungli jsem nastražil pasti. Tvá role je úplně jednoduchá, najdeš pasti a jen je překontroluješ či ještě drží. A pokud se něco chytilo tak mi to řekneš.

Lovec:
Takze všechny jsou v pořádku? To je smůla že se nic nechytlo ale nevadí. Tady máš aspon malou odměnu

Zdravím <meno> právě jdeš jako na zavolanou. Na druhé straně města je moje Jennie. Určitě ji budeš vidět už z dálky má obchod s květy. Včera jsme byli spolu a no... byli jsme u ní doma a najednou nas uviděl její otec. No a já jsem si tam zapomněl kalhoty * zasměje se* já nemůžu odejít protože bych to tu musel zavřít. Prosím tě chod jí říct že mě to velmi mrzí a jestli by mi mohla vrátit moje kalhoty. Neboj se něco ti dám za pomoc.

Jennie:
To je ostuda jak se budu moci vrátit domů. Coze tebe posílá Chulio ? No jasně že mu odpouštím už jsem se bála když jsem ho tak dlouho neviděla. Co ty jdeš pro ty kalhoty? * ohne se a přehrabuje se ve věcech * A tady jsou.

Chulio:
Dekuji že si mi přinesl ty kalhoty. A tady je slíbená odměna.

čiarky sú tam neni lebo ja som slovák a ani boh nevie kam dávate čiarky vy a možno to bude divno pre vás znieť lebo som sa to snažil prekladať do čestiny tak pokial nejaké nezrozumitelné slova stačí povedať bom

3Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Sun Aug 07, 2011 12:20 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Myslím, že jsme našli super adepta na vymýšlení questů Very Happy

4Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Sun Aug 07, 2011 5:02 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Námorník:
* se ohlíží a vypadá vystrašeně * Kapitán mě zabije ... to není možné proč já?! Už jsem mrtvý muž tohle nemá smysl. Och ty mi musíš pomoct! Prosím tě řekni mi že mi pomůžeš jinak mě kapitán zabije. Já jsem ztratil kapitánův dalekohled! Najdiho a já ti dám ... můj prsten. Je velmi krásný a na trhu za něj dostaneš dost peněz. Jen ten dalekohled najdi!

Námorník:
Ty jsi ho našel! Já tě ... miluju. Ach tak tady máš můj prsten a starej se on

__________________________________________________________________________________

(tento Q by mohol byť systémom že by bol na nejakej tabuli napísaný)

Tabula:
Tímto se dává na známost obyvatelům že za každou mrtvou příšeru jinak zvaný Nagové dostanete odměnu. Odměnu dostane každý kdo donese useknutú pravou ruku tehle příšery.
Pro odměnu se hlaste u velitele stráží.

Veliteľ stráži:
Á přišel hrdina. Pěkně jsi mu to ukázal že ty potvory nás nebudou sužovat. Hahaha mrtvý už nejsi takový bojovník co?! Hahaha * zvedne ruku Naga a šílenění s ní máva * Hej dnes na večeři budou prsty Nagů! Hahaha

5Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Fri Aug 12, 2011 11:37 am

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

(Q by mohol spravený tak že keď im to povieš a spravíš „zlý“ skutok dostaneš repku mínus. Po všetkých dokončených Q keď ti ten strážnik poďakuje získaš svoju repku späť alebo trochu menšiu alebo väčšiu to je na vás. Alebo nemusíte vraciať repku a hráči zistia že sa neoplatí robiť Q bez rozmýšlania Wink )

Blázen:
Hej pst pojď sem ... no pojď sem. Vypadáš jako můj dávný přítel. On byl skvělý! Ale umřel když ho vlk otrávil hadím jedem když se plavil pod vodou ... strašná smrt. No to je tedy pravda a můj druhý přítel umřel když psal nějaké blbosti o podání tělesa směrem dolů. Že co se mu stalo? No psal pod jabloní a padlo mu na hlavu jablko. No nic by na tom nebylo na tom tak strašné kdyby se on nepolekal, nevyskočil a nešlápl na hada. Ten had se proměnil ... a vlastně ty to slyšet nechceš. Řekni hentomu strážníkovi že spíš s jeho ženou. A já ti dám svitek s kterým odplašíš všechny Nagy.

Strážnik:
Co ty spíš s mou ženou? Hahaha kdyby nějakou mám. To tě jistě poslal ten blázen ... to dělá často. Určitě ti nabídl svitek který přemůže všechny bohy. Jsi stejný blázen jako on když mu věříš.

Strážnik:
Jdi za ním a řekni mu že se mu to nepodařilo. A pokud to udělá ještě jednou podřežu mu krk. * pobaveně zakroutí hlavou a dál si dělá svou práci *

Blázen:
To bylo dobré ty si tedy řádně blbý když jsi mu to řekl. Co ty chceš svitek který zaplaší Nagy? Hahaha ty jsi ještě větší blbec než jsem si myslel. No dobře tak ti ho tedy dám když uděláš ještě jednu věc. Jdi ke chrámu a řekni kněžím že na severní části ostrova se objevil samotný bůh!

Knez:
* potichu se modlí a když si tě všimne pomalu zvedne hlavu * Ano dítě moje? To není zábavně utahovat si z bohů. Takové směšné upozornění zde mám každý den. Vážně to není směšné. Lituj své chyby.

Blázen:
Ty jsi to vážně udělal?! Ah s tebou je sranda. Samozřejmě že mám pro tebe odměnu ale trochu jinou než jsem ti slíbil. * zezadu vytáhne mrtvého potkana * Toto tých Nagov určitě zaplaší!

Strážnik:
Hej ty si ten co spal s mojí ženou však? Pokud se chceš odplatit tomu starému bláznovi vím jak. Každý den si vezme ze svého batůžek nějakou sošku a vypráví se s ní. Pokud se mu chceš pomstít tak mu ji vem. Stačí když se k němu prilížiš zezadu a on si nic nevšimne.

Blázen:
*priplížiš se zezadu když sedí a něco si brumlá a velmi potichu mu vybereš malou sošku z batohu *

Blázen:
Sakra nevíš kde se mi mohla ztratit moje soška? Chvíli jsem seděl a když jsem se postavil už jsem ji necítil. Je to dar od mé lásky která však za velmi záhadných okolností zemřela.

(tu ak sa bude dať som spravil že budeš mať 2 možnosti)
blázen:
-dát mu sošku
-nechat si sošku pro sebe

Blázen: - dát mu sošku
Oh já ta zabiju víš jak jsem se bál? No dobře promiň mi to tu máš pár mincí na oplátku.

Blázen: - nechat si sošku pro sebe
Vážně nevíš kde může být? Ale ne já se asi oběsím toto jediné mi zůstalo po Alžbetke.

Strážnik:
Ha dobře si ho napálil. Určitě ti mnohý poděkují protože teď bude alespoň na chvíli od něj klid. Já ti dám souložení s mou ženou hahaha. Ale ty jsi i tak skutečný blázen

6Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Fri Aug 12, 2011 4:05 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Questy pro Sever:

*Dřevorubec (jméno dřevorubce) se na tebe podívá*
Co se tu poflakuješ? Já tak nesnášim flákače! Vem sekeru a pojď taky sekat dříví*(jméno dřevorubce) ti podá sekeru*! *(jméno dřevorubce) si tě prohlíží* A nebo víš co? Dej to sem, nebo se ještě zraníš *(jméno dřevorubce) ti vytrhne sekeru z ruky*. Posbírej radši dřevo, co už jsem nasekal a odnes je do skladu *(jméno dřevorubce) ukáže na hromadu dřeva*. Dřevo je hodně potřebný, když je tu taková zima... A když si u toho, přines mi mezi tim z hospody něco tvrdšího na zahřátí (Medovinu, kořalku... [to je na vás])

Tento quest by spočíval v tom, že odnesete nějakou hromadu dřeva (byly by třeba tři hromady, a bylo by to unique, takže nemůžete jich u sebe mít víc). Nemusel by to bejt povinně sklad, ale to je první, co mě napadlo. Pak půjdete a do hospody (nebo něco, kde se prodává chlast), a koupíte mu něco tvrdšího. Mohl by to bejt další quest, ale takhle se ten první dal rozvíst...

*podáváš (jméno dřevorubce) medovinu*
No to je dost že jdeš *(jméno dřevorubce) ti vytrhne medovinu z ruky a kopne jí do sebe naráz* Ufff, to bodlo. Tady máš nějaký... *(jméno dřevorubce) se zasekne* A nebo né! Neudělal jsi vlastně vůbec nic! Vždyť si jen odnosil nějaký dřevo!

Quest č. 2 (stále dřevorubec)
Aby sis něco vydělal, musíš toho udělat mnohem víc! *(jméno dřevorubce) ti podává sekeru* Tak a mazej sekat...! Co mě to poprví napadlo, vžďyť je úplně fuk, jestli se zraníš, nebo ne! Žádnou bábovku tu nepotřebujeme! Takže mazej! A to dřevo mi sem nenos. Dávej to rovnou do skladu.

Bylo by to formou malejch stromů, na který můžem útočit. Dřevorubec by dal sekeru, která ma spell kácet, a castil by se aspoň 20 sec. Byl by z toho loot to dřevo. Těch stromů by mohlo bejt tak pět... Zase by se tomu mohlo dát unique, a mohl by se to nosit zase do skladu...

*vracíš sekeru (jméno dřevorubce)*
No vidiš... Nejsi zas taková bábovka, za kterou jsem tě měl ze začátku. Teď už si ale asi něco zasloužíš *(jméno dřevorubce) hrabe v kapse*. Ná. tady něco máš *(jméno dřevorubce* podává mince*. Ale je tu ještě spousta práce, takže né, abys jen tak někam zmizel! Poptej se kolem a určitě tě někdo nějak zaměstná.

7Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Sun Aug 14, 2011 5:40 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Napsal jsem celkem spletitý questy pro piráty. Celý je to dohromady jeden velkej quest.

Questy pro piráty:

Quest č.1

Thomas O'Riley:
*mluvi s nekym vedle nej* Ti cernokneznici... Co po nas chtej? Vzdyt my si mužeme bydlet kde chceme! *Thomas O'Riley se zamysli* No zase... Jsou to preci jen cernokneznici, a s temi si zahravat nebudem. Nejaky zivi obeti? Asi je to ale to nejmensi... *Vzdyt jsme přece pirati *zařve*! Unaset lidi mame v popisu prace. Ale zatim sme se tu ani poradne nezabydlely. Musime shromazdit nejaky jidlo.*prestane mluvit s osobou vedle nej* Ty tam *ukaze na tebe*! Vidis to ovoce pod tema stromama? No tak jich nekolik prines! A hni sebou! Je tu spousta prace! Odnes to k (nějaký jméno, ale byl by to správce pirátských zásob a kuchař)!

Úkol: přinést ovoce, které leží pod stromy.
Počet: ten je na vás, ale mohlo by toho bejt aspoň 10
Ovoce by se odnesl k lodnímu kuchaři, nebo nějakému správci zásob, ale asi by to byla jedna a ta samá osoba!

Spravce zasob, kuchar:
Neprekazej! Mám tu spoustu práce! Jo tebe posila kapitan? Co mi teda chces? Tak s tim ovocem nic neudelam... Hele to ovoce mi dej, a dobehni za kapitánem, ze potrebujeme vic jidla, protoze zasoby nejsou nekonecny.

Quest č.2

Správce zásob, kuchař:
No tak na co ještě koukáš? Jid za tim kapitánem a řekni mu, co jsem ti povídal, jinak tady všichni chcípnem hlady! Ale rychle!

Úkol: doběhni zpět za kapitánem, a pověz mu náš stav ohledně jídla.

Thomas O'Riley:
Jak nekonečný? No to vim že nejsou nekonečný? Ale to je to tak špatný? Musim snížit příděly, jinak všichni chcípneme! Co ti řekl na to ovoce? Kolik toho bylo pod těma stromama? Moc né co? Chce to nějaký pořádný jídlo... Ještě popřemejšlim.

Quest č.3

Chce to nějaký pořádný jídlo, né žádný ovoce! Na pláži je spousta krabů! Miluju pečený kraby! Jsem ale chytrej! Několik jich dones! A zas je odnes k (jméno toho kuchaře a správce zásob)

Úkol: Najdi, zabij a přines nějaký kraby.
Počet: Ten nechám na vás, ale zas bych dal tak 10

Správce zásob, kuchař:
Kraby? No to už je něco jinýho, ale je jich nějak málo. No aspoň z toho něco vytvořim *zasměje se*. Kapitán z tebe musí mít radost co? Seš celkem pracant. Ale rozhodně to nebude všechno, co od tebe budem chtít.

Quest č.4

Správce zásob, kuchař:
Skoč ještě za kapitánem, jestli by tě nepověřil ještě nějakou prací. Jídla je tu pořád málo...

Úkol: Jdi za kapitánem

Thomas O'Riley:
Co zas votravuješ? On pořád nemá dost? Ale asi ví, o čem mluví... Tak počkej. Co třeba..? Jo už vim! Jsem ale chytrej.

Quest č.5

Thomas O'Riley:
Jdi za starym Montym (tentokrát jsem si dovolil ho pojmenovat), má pár prutů. Pomoz mu nalovit pár ryb, a zase je odnes k (jméno správce zásob a kuchaře).

Úkol: Jít za Montym.

Starej Monty:
A kdo že si ty? Jo tebe posílá kapitán, abys mi pomohl s rybama co? Kapitán si myslí, že jsem starej, tak že to sám nenachytám, ale mejlí se!

Qust č.6

Starej Monty:
No ale když už si tady, tak mi tade pojď pomoct. Vem si tady ten prut *podává ti svůj prut*. Je to špička mezi pruty! S tím jich určitě nachytáš dost! Ale ten prut mi vrátíš! Nebo... Dej ho (jméno správce zásob a kuchaře). Vždycky mi ho tak záviděl. Aspoň mu udělám radost. Jsme asi už vážně starej...

Úkol: Nachytat pár ryb
Počet: A opět na vás, a opět bych jich sám dal deset.
A teď... Lovily by se stejným způsobem, jak napsal DucoX ve svejch questech (prut = dmg; Ryby = 1 HP ; Loot = ryba)

Správce zásob, kuchař:
No tak to teda smekám! To jsou celkem pěkný kousky, cos nachytal/a! Ale zas jich není moc... Jak mám uživit bandu iditů s ovocem, zbytkem zásob, krabama a trochou ryb? Ale na nějakej den to stačit bude. *podívá se na prut, co máš v ruce* Není to náhodou Montyho prut? On mi ho dal? To je ale starej blázen! Tak dobrej prut sem jakživ neviděl, a on mi ho jen tak věnuje! Ale asi mu půjdu poděkovat. Díky za pomoc, a někdy se zas zastav, je tu totiž ještě spousta práce...

O odměně sem nic nepsal, protože myslim, že piráti nedostávaj odměnu za pomoc na lodi, ale jen, když něco vyrabujou, a dělí se zisk. Tak maximálně nějaký hadry, zbraň, jídlo, ale prachy asi né...

Naposledy upravil dailyFialure dne Thu Aug 18, 2011 10:14 am, celkově upraveno 1 krát

8Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Mon Aug 15, 2011 8:13 pm

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

Rybář:
Pomoc mi <jméno> . Ty piraně v zátoce už mě štvou,když sem tam chytal ryby, tak mi tam sežrali návnadu a uplavali. Takhle v životě nic neulovim a pojdu hlady, když tam půjdeš a zabiješ 10 piraní
a přineseš mi jejich oči na důkaz že si to zvládnul, tak ode mne dostaneš něco na zub a pár stříbrných

Rybář:
<jméno> z tebe jednou bude rybář, cítím to v kostech. Tady máš nějakou tu odměnu. Zastav se, pokud budeš něco potřebovat. Zatím se měj.

9Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Mon Aug 15, 2011 8:24 pm

Tekken5

Tekken5
Nováček
Nováček

Velitel vojska:
Buď pozdraven (meno).Myslím ze sem tě jestě v těchto končinách neviděl,ale mam ted jiné věci na práci takže jestli chceš být užitečný tak bych tě požádal o službyčku,ale vypadáto že nemáš moc peněz na rozdávání takže budeš jistě souhlasit *(meno)souhlasí lehkým pokývnutím hlavy* Velitel *se začne tajemně smát*.Pokud dokážeš splnit můj úkol nemine tě odměna.Takže těted v rychlosti zasvětím jak to chodi u mne:Správně bychom mněli čekat 5dní na zásilku zbraní od našeho prodejce,ale jelikož válka je už v pokročilém stádiu je nepřípustné čekat,tak buď tak hodny a zavýtej do dolu jistćh kovolitů okterých je známo že maji tu nejlepší zbroj a meče široko daleko,proto tě žádám o to aby si mi přinesl 10xlehkouzbroj od kovolitského válečníka a 10xZdobený meč s pozlacenou rukojetí pokud to dokážeš dostaneš zlato.Ale dej pozor dostaneš zlata pouze tolik kolik mi doneseš opravdu kvalitní zborj když budu spokojen dostaneš opravdu slatkou odmněnu.

Hm celkem to trvalo ale vypadá tože to co si mi přines je kvlita proto dostanes zaslíbenou omněnu.

10Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Tue Aug 16, 2011 9:15 am

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

Rybář:
Zdravím (Jméno), děkuji ti že si ty bestie zabil, ovšem vyskytl se tady další problém, mám potrhané sítě. Jestli by si si chtěl vydělat nějaký ten peníz, musel by si zabít pár pavouků v dolu a vyřízl by si z nich pavučinu. 5 kusů by mi mohlo stačit, ale pospěš si jinak žádnou odměnu nedostaneš. Tady máš dýku, bez ní by to asi nešlo a pokud se ti to povede můžeš si jí nechat.

Rybář:
Áááá, tady jsi, už sem si myslel že tě ta stvoření pohřbila za živa. Ukaž kde máš ty pavučiny??
*(jméno) ukáže sítě*
To je kvalita..., promiň málem jsem zapomněl, tady je ta odměna a tu dýku si nech.

11Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Wed Aug 17, 2011 11:51 am

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Prosíme všechny, aby psali Questy bez diakritiky.Děkujeme.

12Návrhy na Questy Empty Re: Návrhy na Questy Sat Sep 10, 2011 3:18 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

budou se do hry v průběhu přidávat questy? jestli má cenu ještě nějaké vymýšlet
samozrejme že ano . Zamaki

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: