Velitel tábora:
Buď zdráv <meno> tebe jsem tu tedy nečekal. Poslyš v těchto časech není dobré když nemáš zbraň. Mám tu pár na výběr ... vím že to není nic moc ale přece bude lépe pokud se budeš moci bránit. Ale samozřejmě nebude to jen tak. Pokud mi posbíráš dřevo kolem tábora tak si můžeš vybrat kterou chceš. * začne mluvitšeptem * A dones mi i nějaké pivo neboť zde zdechnem.
Velitel tábora:
No to ti tedy trvalo i můj pes by to zvládl rychleji. No co hoď to na hromadu a pojď si vybrat slíbenou odměnu
(nejaké staré kladivo, palica, meč ktoré by už ani žobrak do rúk nedal)
Tak pojďme na to ... * vypije korbel a dívá jako piješ i ty. Chvilku takto pijete dokud se nezosunie na zem ale ty se také necítíš nejlépe *
(dostal by si vlastne tú sumu a hodil by sa na teba RS (75% všetkého menej) lebo si ožratý)
(V tomto Q by to mohlo byť že ryby by mali 1 HP a ten prút by dával malý dmg. A loot bude vlastne ta ryba. Tiež by to mohlo byť spravené že by si tú rybu mohol kúpiť aj u obchodníka ale samozrejme to by ta niečo stálo takže by si mal menší zisk)
Rybár:
Hej ty jak to že se jen flákáš ? Potravy zde je málo a ty se jen přejídat. Na jihu tohoto ostrova se nachází zátoka v níž se zdržují ryby. Není jich tam mnoho ale přece něco chytíš. Tady máš prut a chyt alespoň deset ryb. A ne že přijdeš s prázdnýma rukama neboť uvidíš. Tak jdi už.
Rybár:
Super dej to sem díky a tady máš odměnu vždyť jsi ji zasloužil a příd i příště jídla není nikdy mnoho.
Zdravím <meno>. Pomoz mi já jsem už starý a nemůžu to co vy mladý. V džungli jsem nastražil pasti. Tvá role je úplně jednoduchá, najdeš pasti a jen je překontroluješ či ještě drží. A pokud se něco chytilo tak mi to řekneš.
Lovec:
Takze všechny jsou v pořádku? To je smůla že se nic nechytlo ale nevadí. Tady máš aspon malou odměnu
Zdravím <meno> právě jdeš jako na zavolanou. Na druhé straně města je moje Jennie. Určitě ji budeš vidět už z dálky má obchod s květy. Včera jsme byli spolu a no... byli jsme u ní doma a najednou nas uviděl její otec. No a já jsem si tam zapomněl kalhoty * zasměje se* já nemůžu odejít protože bych to tu musel zavřít. Prosím tě chod jí říct že mě to velmi mrzí a jestli by mi mohla vrátit moje kalhoty. Neboj se něco ti dám za pomoc.
Jennie:
To je ostuda jak se budu moci vrátit domů. Coze tebe posílá Chulio ? No jasně že mu odpouštím už jsem se bála když jsem ho tak dlouho neviděla. Co ty jdeš pro ty kalhoty? * ohne se a přehrabuje se ve věcech * A tady jsou.
Chulio:
Dekuji že si mi přinesl ty kalhoty. A tady je slíbená odměna.
čiarky sú tam neni lebo ja som slovák a ani boh nevie kam dávate čiarky vy a možno to bude divno pre vás znieť lebo som sa to snažil prekladať do čestiny tak pokial nejaké nezrozumitelné slova stačí povedať