OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

horko a zima

+3
Arameneis
Ballian
dailyFialure
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1horko a zima Empty horko a zima Sun Aug 21, 2011 8:05 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Napadlo mě, kdyby každá strana měla na své straně nějaký postih. Např. by byla nějaká nekonečná dotka, která by dělala frost dmg po nějaký době, a leather by dával frost resistance. A na jihu by to mohlo být podobné s horkem, ale přesně naopak. Čím víc máš na sobě kusů zbroje, tím větší dostáváš nwm třeba fire dmg. Čekám na vaše komenty...

2horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 8:40 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Toto sa mi moc nepáči...

3horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 10:26 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

taky se mi to nelíbí, protože jak už bylo řečeno, plate armor se POUŽÍVAL (opravdu!) jak na severu tak i na jihu... ne? Smile

4horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 10:29 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

No hele já to jen tak plácl, že by to možná někdo rozvedl. Když je to na hovno, tak na to serte... Very Happy

5horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 6:16 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

mě se to líbí ale rozhodně bych to nedával na celý ostrov...na jihu třeba na poušť nějakou a na severu na nějakou mrazivou pláň nebo tak něco

6horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 8:01 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Shrakkor napsal:mě se to líbí ale rozhodně bych to nedával na celý ostrov...na jihu třeba na poušť nějakou a na severu na nějakou mrazivou pláň nebo tak něco
To berem, to je dobrý nápad.

7horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 8:52 pm

Kady

Nováček
Nováček

Ale zase bys to měl mít nějak ovlivněny, třeba když ti na tu ledovou plan vleze někdo v kožešinach (frost rezistence buff nebo nějaky jiny věci) tak to na něj nebude mi takovej vliv...
... ale jak to udělaš na jihu (fire rezistence buff třeba), jenže jak to udělat s tim oblečenim, to jako když se svlikneš do trenek to bude davat míň?

přijde mi to jako hloupost

8horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 8:56 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Na toto by som sral... In RP by nemali byť taký tupci že pôjdu holý na sever alebo pod...

9horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 9:04 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

nepochopil som... takže keď v kožušine vyleziem na ladovec v ktorom je -20 stupnov mám dostať frost resist ? to je nejaká blbosť... skôr by bolo lepšie že pri vysokej repke u južanov by si si mohol "kúpiť" fire resist a u severanov frost... proste keď máš vysokú repku zrejme si strávil velký čas na určitom území tak si si zvykol na tu klímu.

10horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 9:17 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Podla mňa je celé toto len blbosť... Už to neriešte a nespamujte tu... Nechajte to na GMkov nech sa vyjadria.

11horko a zima Empty Re: horko a zima Sun Aug 21, 2011 9:49 pm

Kady

Nováček
Nováček

DucoX napsal:nepochopil som... takže keď v kožušine vyleziem na ladovec v ktorom je -20 stupnov mám dostať frost resist ? to je nejaká blbosť... skôr by bolo lepšie že pri vysokej repke u južanov by si si mohol "kúpiť" fire resist a u severanov frost... proste keď máš vysokú repku zrejme si strávil velký čas na určitom území tak si si zvykol na tu klímu.

Myslel sem to tak že tam s tim frost rezist buffem maš přijit nebo s kožešinou a taky sem to myslel handlivě, protože je to hloupost dle mého nazoru

12horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 10:22 am

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

som proti takémuto návrhu ... sry Evil or Very Mad

13horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 1:11 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Taky nic neříkám. Mě to jen tak napadlo, a třeba by to někdo rozvedl. O to mi šlo. S tím horkem by to taky šlo. Na jednom nejmenovaném serveru funguje nákaza, která dává nature dmg. Je vyřešená tak, že když se podíváte do combat logu, zjistíte, že vás donutí utočit na sebe samýho. Takže čím víc oblečení by měl člověk na sobě, tím by měl větší fire dmg, a tudíž by do sebe házel větší dmg. Ale byl by tu problém s nějakym magem, který bude mít naschvál hodně oblečení, a to by mu zvyšovalo sílu např. fireballu. Nemusíte s tím souhlasit, ale třeba se to pokuste rozvést...

14horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:09 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

to je podle mě hovadina s tím vendrem...když už tak pokud bude něco jako nutnost jíst a pít? tak bych tam dal na tom místě zvýšenou potřebu pít..a to o dost

15horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:23 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

podla mna je hovadina celý tento topic... keby sú ludia čo sa zaoberajú detailami tak dobre... ale toto sú podla mna detaili ktoré nepotrebuješ k hre... ale ak to bude budeme len radi Smile

16horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:26 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Tak sorry že jsem takovej debil a něco mě napadlo...

17horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:30 pm

Kady

Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:Tak sorry že jsem takovej debil a něco mě napadlo...

měl jsi napad... ostatni ti ho zkritizovali tak nepiš jako uraženej

18horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:37 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

To sry, ale nastal u mě menší výbuch emoce... Mě nešlo o ten samotnej nápad... Ale že se nikdo nesnažil ho rozvíst a hned kritizovali. O to my šlo. (Nepočítám traktora a Ducoxe...)

19horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 5:50 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

veď ja nevravím že to bol zlý nápad... ale proste je to detail ktorý k hre zatial nepotrebuješ ale v budúcnosti nevravím že ako sprestrenie hry by nebolo zlé

20horko a zima Empty Re: horko a zima Mon Aug 22, 2011 6:21 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

dailyFialure napsal:Tak sorry že jsem takovej debil a něco mě napadlo...
Nato to tu je aby si sem dával nápady... Ja som sa len vyjadril že sa mi to nepáči aj ostatný... Ja sem dávam debilnejšie návrhy než ty Smile

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: