Zde můžete diskutovat o postavách apod.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/
Já Já Já Jákyral napsal:Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?
Ballian napsal:Já Já Já Jákyral napsal:Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?
Vážne a poď spamovať k palacinkám!kyral napsal:Ballian napsal:Já Já Já Jákyral napsal:Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?
Oh, vážně? to budu velmi, velmi rád s tebou se člověk asi nikdy nenudí a seš často online a je supééééér
Ballian napsal:Velmi sa teším na retardovanú Kirt
Dobre vyriešené /applausMrBalodil napsal:Héj! To je normálna RP postava! /e zdvihne Athertovy ruku napchá mu do nej banán a poleje tlačítko Ban vodou
athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Ale na tomto servery nebudú ani BG ani arénkykyral napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
a můžu God Gaming, když sem vpodstatě bůh na jednom serveru? pokaždé s OJEDINĚLÍMY vyjímkami jsem vždycky nejlepší v zabíjení ostatních (bg, arena) a vždycky předemnou zdrhaj
Ballian napsal:Ale na tomto servery nebudú ani BG ani arénkykyral napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
a můžu God Gaming, když sem vpodstatě bůh na jednom serveru? pokaždé s OJEDINĚLÍMY vyjímkami jsem vždycky nejlepší v zabíjení ostatních (bg, arena) a vždycky předemnou zdrhaj
athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Naposledy upravil MrBalodil dne Mon Aug 22, 2011 11:01 am, celkově upraveno 2 krát
MrBalodil napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Ale není odolné proti multifunkčnému detonačnému imbahustodémonskému: Krááá!
A není to God Gaming, jeto Balo Gaming Takže sežer ten banán a daj si opraviť tlačítko
Hovoril som že sa teším na retardovanú kirtMrBalodil napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Ale není odolné proti multifunkčnému detonačnému imbahustodémonskému: Krááá!
A není to God Gaming, jeto Balo Gaming Takže sežer ten banán a daj si opraviť tlačítko
EDIT: Mimichodom moje odpovede samozrejme nemyslím ako urážky na GM team ale skrátka bojujem za moje Kirťácke práva: Kráákať a Žiť!
kyral napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Nordinus napsal:kyral napsal:athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN !
Pochybuju, že se mi dokážeš postavit
Kdo hrál na Saltyanu ví, že sem ownil i Victorii
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/ » Role Play » Všeobecné Věci » Debata k tématu: Představení Postav
Similar topics
Povolení tohoto fóra: