OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Debata k tématu: Představení Postav

+3
Ballian
Arameneis
Bramborak
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Debata k tématu: Představení Postav Empty Debata k tématu: Představení Postav Sun Aug 21, 2011 10:32 pm

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Zde můžete diskutovat o postavách apod. Wink

2Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Sun Aug 21, 2011 10:43 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" Smile s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?

3Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Sun Aug 21, 2011 10:45 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" Smile s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?
Já Já Já Já cheers cheers cheers cheers cheers

4Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Sun Aug 21, 2011 10:46 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:Ahoj, nevím jestli se to sem hodí ale snad ano,... hledám někoho kdo by se mnou na začátek serveru "RPil a EXPil" Smile s kym bych si moh popovídat a aby na začátek nebyla moc nuda.... najde se někdo?

Oh, vážně? to budu velmi, velmi rád Smile s tebou se člověk asi nikdy nenudí Very Happy a seš často online Smile a je supééééér Very Happy

5Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Sun Aug 21, 2011 10:48 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
Ballian napsal:

Oh, vážně? to budu velmi, velmi rád Smile s tebou se člověk asi nikdy nenudí Very Happy a seš často online Smile a je supééééér Very Happy
Vážne a poď spamovať k palacinkám! Very Happy

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Velmi sa teším na retardovanú Kirt Very Happy

athert

athert
GM
GM

Ballian napsal:Velmi sa teším na retardovanú Kirt Very Happy

Jojo já taky *Nenápadně natáhne ruku nad tlačítko Ban* Smile

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Héj! To je normálna RP postava! /e zdvihne Athertovy ruku napchá mu do nej banán a poleje tlačítko Ban vodou

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

MrBalodil napsal:Héj! To je normálna RP postava! /e zdvihne Athertovy ruku napchá mu do nej banán a poleje tlačítko Ban vodou
Dobre vyriešené Very Happy /applaus

10Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 10:31 am

athert

athert
GM
GM

Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN ! Very Happy

11Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 10:44 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN ! Very Happy

a můžu God Gaming, když sem vpodstatě bůh na jednom serveru? Smile pokaždé s OJEDINĚLÍMY vyjímkami jsem vždycky nejlepší v zabíjení ostatních (bg, arena) a vždycky předemnou zdrhaj Smile Very Happy

12Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 10:51 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
athert napsal:Chyba.. moje tlačítko Ban je odolné vůči všem živlům i poškozením muhehe ! a navís jsi těď dělal God Gaming... BAAAN ! Very Happy

a můžu God Gaming, když sem vpodstatě bůh na jednom serveru? Smile pokaždé s OJEDINĚLÍMY vyjímkami jsem vždycky nejlepší v zabíjení ostatních (bg, arena) a vždycky předemnou zdrhaj Smile Very Happy
Ale na tomto servery nebudú ani BG ani arénky Very Happy

13Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 10:54 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:

Ale na tomto servery nebudú ani BG ani arénky Very Happy

tam na tom světě sou lidi líní na outdoor PvP jinak bych je ownoval i tam Very Happy to dá rozum ne? Very Happy
ale WSG a AB mi budou chybět Sad

14Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 10:57 am

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Ale není odolné proti multifunkčnému detonačnému imbahustodémonskému: Krááá!
A není to God Gaming, jeto Balo Gaming Very Happy Takže sežer ten banán a daj si opraviť tlačítko Very Happy

EDIT: Mimichodom moje odpovede samozrejme nemyslím ako urážky na GM team ale skrátka bojujem za moje Kirťácke práva: Kráákať a Žiť!

Naposledy upravil MrBalodil dne Mon Aug 22, 2011 11:01 am, celkově upraveno 2 krát

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

15Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 11:00 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

MrBalodil napsal:

A není to God Gaming, jeto Balo Gaming Very Happy Takže sežer ten banán a daj si opraviť tlačítko Very Happy

tys mu to dal Very Happy

16Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 11:04 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

MrBalodil napsal:

EDIT: Mimichodom moje odpovede samozrejme nemyslím ako urážky na GM team ale skrátka bojujem za moje Kirťácke práva: Kráákať a Žiť!
Hovoril som že sa teším na retardovanú kirt Very Happy

17Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 22, 2011 11:19 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

kyral napsal:

Pochybuju, že se mi dokážeš postavit Very Happy
Kdo hrál na Saltyanu ví, že sem ownil i Victorii Very Happy

18Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 29, 2011 2:12 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Teď mi tak nějak došlo...
Ulej, ty jsi z jakého kmene za toho tvýho trola? Protože třeba kmen Darkspear by tě za voodoo ukamenoval.

19Debata k tématu: Představení Postav Empty Re: Debata k tématu: Představení Postav Mon Aug 29, 2011 9:29 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Nordinus napsal:
kyral napsal:

Pochybuju, že se mi dokážeš postavit Very Happy
Kdo hrál na Saltyanu ví, že sem ownil i Victorii Very Happy

anó, je pěkné že si trápil malou osmiletou holčičku co tam sbírala kytičky.... ale já tu mluvim o bg Very Happy Wink Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Představení postav

Povolení tohoto fóra: