OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Váš nej. Film / Kniha

+11
Shrakkor
Zamaki
MrBalodil
Arameneis
dailyFialure
Nordinus
Kady
Bramborak
Ulej
Agrex
athert
15 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Váš nej. Film / Kniha Empty Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 3:52 pm

athert

athert
GM
GM

Tak co.. jaký je váš nejoblíbenější film a jaká kniha ? napište to sem Wink

2Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 4:00 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Kniha - Kámen a Flétna,
- Krajinou Druidů aneb keltové na území čech

Film - Piano, Strom Života Smile

Naposledy upravil Agrex dne Sun Aug 28, 2011 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát

3Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 5:40 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

kniha: takže ja ako milovník hadov sú moje najoblúbenejšie knihy encyklopédie práve o týchto zvieratach Smile
a film: hlavne trilógia pán prsteňov a potom všetko kde ludia dajú na frak mimozemšťanom Very Happy takže vojna svetov , znamenia , .... Cool

4Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 6:03 pm

athert

athert
GM
GM

tak abych taky něco přidal.. Very Happy
Film: Tak zřejmě co nej. co jsem kdy viděl byl Lví Král.. viděl jsem ho před několika lety a před 2 měsíci jsem si ho opět stáhnul. Nelituju toho.. také mi přirostl k srdci film Eragon a i když nebyl tak " nářezový " jako kniha, je to můj druhý nejoblíbenější film.
Kniha: Jednoznačně trilogie Eragona. Nyní čekám na poslední 4tý díl a nemohu se dočkat, až se konečně oběví na pultech obchodu Smile Také se mi líbí knihy Warcraft: Den Draka a trilogie války prastarých Cool

5Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 6:17 pm

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Film: Kapri and Pinky share a dick... Dělám si srandu, triologie pána prstenů.
Kniha: Vládce Klanů, Den Draka (Warcraft knihy, doporučuji)

6Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 7:00 pm

Kady

Nováček
Nováček

Knihy: momentálně mam rozečtenou knižní serii původně od WIlliama Kinga z Warhammeru Zabíheč Trollů(Trolslayer)

Film: Ghost in the Shell (ja vim je to anime, ale takhle dobre sem už od té doby neviděl) od Mamoru Oshii (co sem slyšel tak sou všechny ostatni jeho filmy nic moc)

7Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 8:18 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Nejlepší filmy jsou pro mě rozhodně Matrix a Forrest Gump

Knih je hodně, zkoušel jsem i Hemingwaye, ale pro mě to jsou knihy Warcraft a Artemis Fowl.

8Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sat Aug 27, 2011 9:39 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Knihy: sága Divocí a zlý od Jiřího Kulhánka... (pamatujete si jeden z questů, když jste mrtvý na serveru aiglatson [obráceně čtěte Very Happy ], jak musíte jíst s lektvarem na hřbitov, a polít to tam? Tak ten nekromant se jmenoval Patejl, což je hlavní hrdina této ságy, a ten quest se také jmenuje Divocí a zlý), a taky se mi líbí Looking for Group (hlavně Richard Very Happy )
Film: Connan the barbarian! Forest Gump...

Předem píšu, že se ani nemusíte ptát Balliana na nejoblíbenější film, protože to má v podpisu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

9Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sun Aug 28, 2011 8:33 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

nejlepší film co sem kdy viděl je nejspíše: "Prestige" a asi bych měl zmínit i Forest Gump, protože ikdyž to není můj žánr, je to opravdu jeden z nejlepších filmů a ten kdo ho neviděl, přišel o hodně.
a z knih asi "Brána k opravdovému zasvědcení"

10Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sun Aug 28, 2011 9:48 am

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Moja najobľúbenejšia kniha: Uff, tak to bude dlhšie- Stíny nad Ulldartem, Řád Vysokých mečú, Znamení Temného Boha, Trpaslíci, Válka Trpaslíkú, Pomsta Trpaslíkú, Osud Trpaslíkú, Spravedlivý Hněv, Elfové I-II, Zima Elfú I-II, Světlo Elfú I-II, Návrat Orkú, Přísaha Orkú a mohol by som ešte menovať Very Happy Sorry le neviem sa rozhodnúť pre jednu.

Môj najobľúbenejší film: Dokonalý Trik.... ten film som videl len nedávno ale úplne ma rozsekal

athert napsal:Kniha: Jednoznačně trilogie Eragona. Nyní čekám na poslední 4tý díl a nemohu se dočkat, až se konečně oběví na pultech obchodu Smile
Jojo to ja čakám tiež šak už by bolo aj načase keď to písal možno dva roky (ja som to už potom prestal rátať). Rozmýšlam že si ho predobjednám nech mám kľúd.

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

11Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sun Aug 28, 2011 10:48 am

Zamaki

Zamaki
GM
GM

Knihy-Sága o Drizztovi , Hobit ,Zaklinač a mnoho dalšieho
Filmy-Veci od skupiny Monty Python ,a od Tima Burtona a všetky psycho filmy pre mna vrchol kinematickej tvorby je Salo :120 days of sodom Cool

12Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sun Aug 28, 2011 7:56 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

dailyFialure napsal:Knihy: sága Divocí a zlý od Jiřího Kulhánka... (pamatujete si jeden z questů, když jste mrtvý na serveru aiglatson [obráceně čtěte Very Happy ], jak musíte jíst s lektvarem na hřbitov, a polít to tam? Tak ten nekromant se jmenoval Patejl, což je hlavní hrdina této ságy, a ten quest se také jmenuje Divocí a zlý)

áááááááá takže to jsi byl ty!!! okamžitě mě to trklo jak jsem poprvý viděl ten quest! miluju kulhánka...všechny jeho knihy mám načtený asi 5x Very Happy hlavně Divocí a Zlí a Cesta Krve

jinak čtu každý dobrý SF...hlavně HCSF...naposled jsem četl Vor

a co se filmů týče...tak mám rád..kvalitní...klidně i starší filmy s nějakým originálním tématem...např...Vykoupení z věznice Shawshank...Přelet nad kukaččím hnízedem
srry trošku sem se rozepsal :DD

jo a seriály...čumím na DR house, Red Dwarfa a Futuramu

13Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Sun Aug 28, 2011 8:30 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Film : Matrix, Podfuck, Kmotr, This is England (doporučuji těm co si myslí, že skinhead=nácek)

Kniha : Warcraft - kruh nenávisti, encyklopedie střelných zbraní 21století

14Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Mon Aug 29, 2011 11:36 pm

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

Zamaki, s knihami jsi moje krevní skupina Smile . Legenda o Drizztovi, Hobit, LotR, Trpaslíci, Warcraft, Diablo, DragonRealm, ...
Filmy: LotR, Dungeons & Dragons, Barbar Conan, Asterix a Obelix, Simpsonovi, Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal

Atherte, jak to, že v oblíbených filmech nemáš Dračí srdce?

Edit: Víš proč ? protože na konci toho draka zabijou ! Crying or Very sad měl jsem několik dní noční můry.. viděl jsem ho umírat na vlastní oči.. chápeš to utrpení pro mě ?! Very Happy ( Athert )

15Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Tue Aug 30, 2011 7:56 am

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

Kniha: Asi warcraft....a trilogie Eragona
Film: Filmy ze středověku,Simpsonovi,Futurama

16Váš nej. Film / Kniha Empty Oblibená kniha Tue Aug 30, 2011 10:07 am

Rundy

Rundy
Nováček
Nováček

Moje oblíbená kniha je Zaklínač všechny díly
Film-No ty moc nemusim no

17Váš nej. Film / Kniha Empty Re: Váš nej. Film / Kniha Tue Aug 30, 2011 11:40 am

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

No jo sakra, jak jsem mohl zapomenout za Zaklínače?

Atherte z toho si nic nedělej, Mentha konec vždycky přeskakuje, protože neudrží slzy Smile

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: