Velmi by mě, a myslím si i celý GM Team zajímalo. Kolik je zde doopravdy lidí kteří se chystají jít po spuštění *Coming Very Soon* Do hry :-) Tak co Survivaláci kolik vás tu je?!
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/
Jdi na stránku : 1, 2
Bramborak napsal:Můžete počítat se mnou, eneou, shrakkorem, nordinusem, blbodilem, veverkou a Rumsleyem. Také se přijde podívat mikolas, dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Bramborak napsal:Můžete počítat se mnou, eneou, shrakkorem, nordinusem, blbodilem, veverkou a Rumsleyem. Také se přijde podívat mikolas, dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Podla zbroji, typu boja a podla toho ako pozná ostrov a ludí na ňom sa dá rozoznať kto je veteránkyral napsal:určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby
Ballian napsal:Podla zbroji, typu boja a podla toho ako pozná ostrov a ludí na ňom sa dá rozoznať kto je veteránkyral napsal:určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby
Naposledy upravil DucoX dne Wed Aug 31, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zapomněl jsi jednoho trpaslíka, který se přijde podívat a závidět, co Filip dokážeBramborak napsal:... dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Tak to tě rád uvítám v trpasličím domku na pivo a flákotu masa s chlebem. ^^Glandrian napsal:Zapomněl jsi jednoho trpaslíka, který se přijde podívat a závidět, co Filip dokážeBramborak napsal:... dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Myslel som inRP /emotami by som ťa mal poraziť podla toho čo tu stále píšeš... Moc RP nehrávaš že?kyral napsal:Ballian napsal:Podla zbroji, typu boja a podla toho ako pozná ostrov a ludí na ňom sa dá rozoznať kto je veteránkyral napsal:určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby
eh, podle toho jak to bude s donations znám totiž wrath nooby co si nedal mě s deadly :D:D
Ja z toho nerobím PvP kyral tu stále pletie arénky atď... Ale je jasné že na oplátovaného si netrúfneš s klackom v ruke inRP...Nordinus napsal:Přestaňte z tohohle dělat PvP server. Toto je o RP a v tom absolutně o EQ nejde. Taky nechápu potřebu si dokazovat, že jsem ten "veterán" na serveru...
Jdi na stránku : 1, 2
Povolení tohoto fóra: