OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Kolik nás tu je??

+13
Zamaki
Kady
Arameneis
DucoX
Ulej
dailyFialure
Shrakkor
Bone
Nordinus
Ballian
Bramborak
MrBalodil
Presstoplay
17 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Kolik nás tu je??  Empty Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 6:13 am

Presstoplay

Presstoplay
GM
GM

Velmi by mě, a myslím si i celý GM Team zajímalo. Kolik je zde doopravdy lidí kteří se chystají jít po spuštění *Coming Very Soon* Do hry :-) Tak co Survivaláci kolik vás tu je?! Wink

2Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 7:43 am

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Jááá ale len pokiaľ sa budem mať ako dostať na WoW Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

3Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:41 am

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Můžete počítat se mnou, eneou, shrakkorem, nordinusem, blbodilem, veverkou a Rumsleyem. Také se přijde podívat mikolas, dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).

4Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:45 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Bailian sa hlási do služby.

5Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:50 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Se mnou můžete počítat na 100%

6Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:49 am

Bone

Bone
Nováček
Nováček

Též! Very Happy

7Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 11:46 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Bramborak napsal:Můžete počítat se mnou, eneou, shrakkorem, nordinusem, blbodilem, veverkou a Rumsleyem. Také se přijde podívat mikolas, dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).

pff...tak co mám s váma dělat když už mě bramborak nahlásil tak musím no... Very Happy

8Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 11:49 am

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Bramborak napsal:Můžete počítat se mnou, eneou, shrakkorem, nordinusem, blbodilem, veverkou a Rumsleyem. Také se přijde podívat mikolas, dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).

Pravděpodobně bramboráka při psaní někdo praštil do hlavy, protože mě vynechal Smile

9Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 1:05 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

predsa by to bolo v predli aby Ulej neulival ! afro takže Ulej ide do toho tiež a možno príde somnou aj pár zvedavých kamarátov ktorých už namotávam tiež na RP geek

10Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 1:25 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

ja si najprv prezriem server ako to bude vyzerať a aký tam budú ludia... na iných serveroch už mám rozohrané takže najprv prekontrolovať terén až potom sa do toho pustiť na plno alien ... som predsa opatrný človek

11Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 2:06 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Já tomuhle serveru věřim, takže půjdu naplno už zezačátku.

12Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 3:36 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje Sad (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby Sad

13Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 4:00 pm

Kady

Nováček
Nováček

popravdě nevim jak moc budete počítat se mnou, ja sem totiž na Rpserverech takovy občasny hrač, tedy pokud sem nedostanu kluky, to by byla jiná =o) (ale zatim se jim moc nechce)

14Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 4:02 pm

Zamaki

Zamaki
GM
GM

Ja a mojich 3-5 sudruhov

15Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 6:27 pm

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

Jájájá......jdu určitě... afro afro

16Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 6:29 pm

Omegin

Omegin
Nováček
Nováček

Na 100% tam budu!

17Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 6:52 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje Sad (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby Sad
Podla zbroji, typu boja a podla toho ako pozná ostrov a ludí na ňom sa dá rozoznať kto je veterán Smile

18Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:09 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:určitě se přídu podívat, ale zrušení lvlování mě dost odpuzuje Sad (takhle nebude poznat kdo už je Veteran a kdo teprve novic(možná jenom podle repky....)) a hlavně nebudu moct ownonvat Nordský nooby Sad
Podla zbroji, typu boja a podla toho ako pozná ostrov a ludí na ňom sa dá rozoznať kto je veterán Smile

eh, podle toho jak to bude s donations Smile znám totiž wrath nooby co si nedal mě s deadly Very Happy:D:D

19Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:10 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

omg asi nechápete že toto je RP server... ja som na jednom serveri dosť dôležitá osoba a mám na sebe sedlacke veci

Naposledy upravil DucoX dne Wed Aug 31, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát

20Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 8:16 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Přestaňte z tohohle dělat PvP server. Toto je o RP a v tom absolutně o EQ nejde. Taky nechápu potřebu si dokazovat, že jsem ten "veterán" na serveru...

21Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:09 pm

Glandrian

Glandrian
Nováček
Nováček

Bramborak napsal:... dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Zapomněl jsi jednoho trpaslíka, který se přijde podívat a závidět, co Filip dokáže Very Happy

Ksakru já se budu ještě červenat Very Happy (zas tak úžasné to není, ale až pojede server budu pracovat na další lokaci tak třeba to bude o něco lepší Wink)

22Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:43 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Glande já se budu ještě červenat Very Happy (zas tak úžasné to ale není, až pojede server tak se vrhnu na novou lokaci aby měl server taky nějaké změny)

23Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:45 pm

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Glandrian napsal:
Bramborak napsal:... dejv, hellhor a sněhurka a šest trpaslíků (sedmý jsem já).
Zapomněl jsi jednoho trpaslíka, který se přijde podívat a závidět, co Filip dokáže Very Happy
Tak to tě rád uvítám v trpasličím domku na pivo a flákotu masa s chlebem. ^^

24Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:56 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
Ballian napsal:

eh, podle toho jak to bude s donations Smile znám totiž wrath nooby co si nedal mě s deadly Very Happy:D:D
Myslel som inRP /emotami by som ťa mal poraziť podla toho čo tu stále píšeš... Moc RP nehrávaš že? Very Happy

25Kolik nás tu je??  Empty Re: Kolik nás tu je?? Wed Aug 31, 2011 10:58 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Nordinus napsal:Přestaňte z tohohle dělat PvP server. Toto je o RP a v tom absolutně o EQ nejde. Taky nechápu potřebu si dokazovat, že jsem ten "veterán" na serveru...
Ja z toho nerobím PvP kyral tu stále pletie arénky atď... Ale je jasné že na oplátovaného si netrúfneš s klackom v ruke inRP...

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: