OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

[Pojmenování] ostrovy

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1[Pojmenování] ostrovy Empty [Pojmenování] ostrovy Sat Aug 06, 2011 2:28 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Zdravím všechny příznivce našeho RP serveru Survival.
Jelikož chcem otevřít velké možnosti pro hráče. Nabízíme vám vymyslet několik pojmenování pro různé ostrovy, jeskyně, města, pláže, atd...

V první řadě je tu pojmenování severního a jižního ostrova. Severní ostrov se vyznačuje chladným podnebím. Žijí zde převážně Vrykulové, Trpaslíci a Lidé. Jižní ostrov se vyznačuje tropickým podnebím. Najdete zde menší džungli, primitivní přístřešky, palmy, písčité pláže. Žijí zde převážně Trollové a Lidé.

Jak se nakonec tyto ostrovy budou jmenovat je jen na vás. Za nejlepší návrh bude hráč oceněn drobnou pozorností ve hře.
Těšíme se na vaše návrhy.

Naposledy upravil Filipsons dne Tue Aug 09, 2011 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát

2[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Sat Aug 06, 2011 2:49 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

takže neviem ako ten severná ostrov vyzerá no zrejme to bude mať dosť kopcov preto: Ladová vrchovina a južné: Južný slepatec

3[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Sat Aug 06, 2011 5:45 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Napadlo mě zabrouzdat do mytologie a pomocí Google translateru jsem slátal něco, co by alespoň mohlo dávat smysl. =D
U severního ostrovu jsem pro příponu -gard a nebo -heim, v severské mytologii (když už jsme na severu Razz) se tímto označovalo sídlo a zem, předpona se už dá krásně vymyslet(Připojení nějakého slova z norštiny).
Za mě by to byl třeba "Slassgard" spojení slov norského původu Boj a Sídlo. Volně bych to přeložil "Sídlo Bojů"

Ale u jižního ostrova mě nenapadá vůbec nic :-//

4[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Mon Aug 08, 2011 10:03 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Tak pořád si stojím za svýma příponama a dejme tomu, že severní ostrov by byl Nordgard (proč vymýšlet něco složitého, že?) a město v něm třeba Slassheim Razz

A u jihu jsem beznadějnej, tak ale jsme na jihu (egypt, vyznávají tam slunce)
Suntrevie (netuším jak mě to napadlo) farao

5[Pojmenování] ostrovy Empty Pojmenováni ostrovu Tue Aug 09, 2011 2:28 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Pojmenování Nordgard se mi osobne libi, ovšem při vyslovení názvu toho města, jsem si poplival obrazovku.

A u názvu toho jižního ostrova chceme vycházet spíše s takových "rájů na zemi" jako je například Havaj.. Smile

6[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 3:34 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Jojo, já bral ten jih, jako nějaký peršany prostě ty písečný nomády.
A mimochodem, co je na tom říct "Šloshajm"? Very Happy

7[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 6:04 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

A máme tu závěrečné pojmenování severního ostrova.. Dostává jméno "Nordgard"
Tímto děkujem Blackerovi, že zapojil mozek a pomohl nám něco vymyslet.
Ovšem tím to nekončí stále je tu Jižní ostrov a dvě města.

8[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 6:06 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Co takhle Jamah?
Proč? Tak podle toho, co jsem četl zde žili jako první trolové a lidé se jen tak nějak přistěhovali... Tak by to mělo znít tak nějak trolsky...

9[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 6:57 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

dailyFialure napsal:Co takhle Jamah?
Proč? Tak podle toho, co jsem četl zde žili jako první trolové a lidé se jen tak nějak přistěhovali... Tak by to mělo znít tak nějak trolsky...

S tím, že by to mělo znít trollsky souhlasím, ale dávat tam jejich hlášku :DDD Nic proti, ale Jamah se prostě nějak moc nehodí...podle mě.

10[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 7:02 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Teď mi to došlo... Very Happy Asi se porozhlídnu po okolí (jakou máme asi značku televize, mixéru, ledničky, mikrovlnky Very Happy )

11[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 7:10 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Jamah zní tak správně Rastafariánsky Very Happy, ale není to pořád ono. Nejspíše na jižní ostrov využijem jméno od Ujela , ale Jamah by bylo dobré jméno pro nějakého vysocepostaveného trolla.

12[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Tue Aug 09, 2011 7:19 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Zun'Abar

13[Pojmenování] ostrovy Empty Re: [Pojmenování] ostrovy Wed Aug 10, 2011 7:50 am

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

dailyFialure napsal:Zun'Abar

Tohle se mi, ale hodně líbí! +1!

14[Pojmenování] ostrovy Empty Rozhodnutí Wed Aug 10, 2011 7:47 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Konečně jsme dospěli k závěrečným jménům ostrovů.

Severní ostrov bude nazván podle Blackerova návrhu - Nordgard

Jižní ostrov bude nazván podle Ujelova návrhu - Abu'Dash

Chtěli bychom především poděkovat dvou výše zmíněným za nově vytvořené názvy pro naše\vaše ostrovy. A těm, komu se nepoštěstilo, taktéž děkujeme za projevenou aktivitu a nemusíte věšet hlavu, poněvač na ostrovech leží ještě mnoho nepojmenovaných míst.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: