OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

info o serveri ?

+3
Ulej
Filipsons
DucoX
7 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1info o serveri ? Empty info o serveri ? Sat Aug 06, 2011 2:41 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Zdravím prišiel som sem že nový RP server no... mohli by ste napísať aspon nejaké info o hre, miesto kde sa hra odohráva, aký je dej a ako pokračujete s vývojom, čo všetko už máte a približne kedy to spustíte. Dík

2info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Sat Aug 06, 2011 2:44 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

DucoX napsal:Zdravím prišiel som sem že nový RP server no... mohli by ste napísať aspon nejaké info o hre, miesto kde sa hra odohráva, aký je dej a ako pokračujete s vývojom, čo všetko už máte a približne kedy to spustíte. Dík

Zdravím. Forum jsme založili zhruba před hodinou. Vše se teprve sepisuje a na všem se pracuje... Během pár minut by se tu měli objevit další příspěvky ohledně našeho lore a serveru.

3info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Sat Aug 06, 2011 2:50 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

Dík a pokial by ste hladali niekoho na blšiu prácu napríklad vymyšlať nejaké daily Q alebo hladať EQ poprípade iné veci tak sa ozvite rád pomôžem

4info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Sat Aug 06, 2011 2:52 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Určitě by se nám takový lidi hodili Wink

5info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Sat Aug 06, 2011 2:56 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

tak daj kontakt, čo potrebuješ a ja sa do toho pustím... vážne nemám čo robiť Smile

6info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Tue Aug 09, 2011 11:28 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

ako to bude s rasami a s classami ? budú môcť napr hrať aj warloci za undeadov ? ...alebo huner u night elfov ? .... a ako bude riešená RP smrť? (napr keď ma zabije príšera) normal pribehnem ku svojej mŕtvole poprípade spirit healerom alebo nejak inak ? ďakujem za odpoveď Smile

7info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Tue Aug 09, 2011 11:51 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Rasy a Classy snad budou otevřené všechny a pokud se poštěstí, tak by jsme mohli mít i nové rasy jako jsou vrykulové, ale to je asi ještě daleko...
RP smrt je prostě RP smrt mrtvý na pořád
Nad smrtí od NPC se rozmýšlíme. Buďto bude hráč určitý čas ležet (jako že omráčený) a vstane na stejném místě kde umřel, nebo normálně pře spirity, nebo by bylo pár drobných questů.

8info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 11:27 am

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

neviem moc sa mi nepáči že majú byť otvorené všetky rasy a hlavne na akýkolvek ostrov. Vážne si neviem predstaviť ako krvavý elfovia mrznú na opustenom ladovci kde nemajú zdroj magickej energie a musia pomáhať iným rasám aby vôbec prežili. Smrt od NPC by som spravil dlhú seriu Q ktore by neboli tažké ale dlhé. Aby si hráč rozmyslel či sa mu bude chceť povedzme 10 minút plahočiť a robiť Q aby sa oživil. Preto hráči sa nebudú spoliehať na princíp levelovania = vyskúšam, nevyšlo, nevadí oživím sa za pár sekúnd. Tý vrykulovia by mohli byť dobrý ale už teraz myslím že za južanov bude hrať hrozne málo ludi a keď ešte vylepšíte sever juh bude prázdny

9info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 11:38 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

já budu hrát na jihů ať už sever vylepšíte jakkoliv!
jestli však bude na severu výrazně víc hráčů než na jihu tak bych třeba stížíl životní podmínky a celkově udělal sever drsnější a těžší...oni by se pak našli lidi co by radši šli o lehčího jihu

10info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 11:40 am

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Tak, tak ! Sever je pro drsný vikingy! Né pro nafintěný elfy a přistřižený gnomy Very Happy

11info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 11:51 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Very Happy njn taky bych tam hrál...ale je tam zimááá a já zimu nerad Very Happy

12info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 11:56 am

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

pozrite chlapci ja ako notorizovaná jednotka bude hladať alkohol a neviem si predstaviť ,žeby som sa opil zdrbal do snehu a zamrzol na severe Very Happy pre mňa bude bezpečnejšie hrať na juhu ale nechajme sa prekvapiť Smile a k tým rasám ako povedal DucoX to sa bude musieť premyslieť predsalen sa nehodí trpaslík na pieskové pláže a Troll do fujavice Wink

13info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 12:37 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Trpaslíky máš i v SvT navíc to jsou velký lovci pokladů a na plážích jich je miliony a na severu žijí ICe trollové Wink nevidím v tom probél, ale asi jo bude to chtít nějak vykompenzovat... přemýšlel sem, že hráč bude začínat jako nestraný a až časem by se hráč rozhodl, jestli chce být seveřan nebo jihan... Mezi tím by ty Questy severu a jihu byli hodně propletené, aby si to mohl hráč důkladně rozmyslet.. kdyžtak pište nějaké návrhy jak to proplést nebo celkově jak to vymyslet.

14info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 12:41 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Filipsons napsal:Trpaslíky máš i v SvT navíc to jsou velký lovci pokladů a na plážích jich je miliony a na severu žijí ICe trollové Wink nevidím v tom probél, ale asi jo bude to chtít nějak vykompenzovat... přemýšlel sem, že hráč bude začínat jako nestraný a až časem by se hráč rozhodl, jestli chce být seveřan nebo jihan... Mezi tím by ty Questy severu a jihu byli hodně propletené, aby si to mohl hráč důkladně rozmyslet.. kdyžtak pište nějaké návrhy jak to proplést nebo celkově jak to vymyslet.

Otázkou je, jestli by společnost seveřanů strpěla trolla se svojí vírou, když zde věří v Thora, nebo jinak nazvaný kulomet blesků.

15info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 1:26 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

neviem jak to spravite ale mohli by ste spravit na zaciatku malý ostrovcek s par Q ktore by bolo spravene jak inRP tak OOC. InRP asi viete Q a ooc Q by mohli byt že by to bola seria ale 9 otazok ktore by ti pridavali bud "juzne body" alebo "severne body" dam priklad: tvoja postava keby si musi vybrat bola by: A-hladacom pokladov B-strasidelnym bojovníkom / takže ja by som napriklad klikol na hladacom pokladov ale tam by som nevidel ze aký bod mi to pridá. Dam complet Q a zrazu v Currently sa mi objavi "juzny bod" a nakoniec vsetkych Q kedze by ich bolo neparno tak by si musel mat v niecom viac a v niecom menej bodov takze povedzme keby ich bolo dokopy 9 Q potreboval by si aspon 5 "juznych bodov" aby si sa mohol dostat na juh... na sever by si sa nemohol dostat lebo na sever tiez potrebujes minimalne 5 bodov

napísane blbo ale hadam chapete o co mi ide Wink

16info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 1:29 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Chápu chápu Wink Nezní to špatně, ale já bych byl raději kdyby si hráč prochodil celý svět... nechci je zase od sebe moc distancovat.

17info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 1:44 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

ono ja sa len tak spytam... ono je vojna "sever proti juhu" ? alebo oni sa proste len snazia preziť... ak je vojna tak preco a bude moct byt aj mier ?

18info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 1:49 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Jde o to, že je rozpor kvůli víře, ale to pomalu ustupuje, protože přichází nové problémy... ovšem na severu je málo zásob a potřebují něco ulovit. Ovšem jak to nakonec bude už je jen na hráčích.

19info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 1:55 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

DucoX napsal:neviem jak to spravite ale mohli by ste spravit na zaciatku malý ostrovcek s par Q ktore by bolo spravene jak inRP tak OOC. InRP asi viete Q a ooc Q by mohli byt že by to bola seria ale 9 otazok ktore by ti pridavali bud "juzne body" alebo "severne body" dam priklad: tvoja postava keby si musi vybrat bola by: A-hladacom pokladov B-strasidelnym bojovníkom / takže ja by som napriklad klikol na hladacom pokladov ale tam by som nevidel ze aký bod mi to pridá. Dam complet Q a zrazu v Currently sa mi objavi "juzny bod" a nakoniec vsetkych Q kedze by ich bolo neparno tak by si musel mat v niecom viac a v niecom menej bodov takze povedzme keby ich bolo dokopy 9 Q potreboval by si aspon 5 "juznych bodov" aby si sa mohol dostat na juh... na sever by si sa nemohol dostat lebo na sever tiez potrebujes minimalne 5 bodov

napísane blbo ale hadam chapete o co mi ide Wink

toto je podle me absolutne perfektni napad
ale ty otazky na ty body bych dal tak aby nektere byly jasne co za ne dostanes za bod a nektere naopak totalne nejasne
ohledne toho ze by si mel hrac nejdriv projit ty ostrovy a tak...tak si myslim ze kdyby se mu to nelibilo co si vybral tak proste postavu smazne a odpovi priste jinak a problem solved ne?

20info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 2:18 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

A co když si to takovej forest troll nacvaká na sever ?

21info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 2:19 pm

Blacker101

Blacker101
Pokročilý
Pokročilý

Filipsons napsal:A co když si to takovej forest troll nacvaká na sever ?

ZMR-ZNE ! Very Happy Nebo ho seveřani naporcujou Smile

22info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 2:34 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Filipsons napsal:A co když si to takovej forest troll nacvaká na sever ?

holt si to tak vybral...tak se s tím musí naučit žít ne?

23info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 2:38 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Hale lvlování bude nejspíše od 10-20 tak co kdyby si hráč na 15lvlu vybral ?

24info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 4:27 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

na levelovanie som fakt zvedavý no cyclops a levelovanie by tam nemuselo byť .. určí sa level a Q sa budú robiť iba pre itemy , goldy , skilly a podobne Wink

25info o serveri ? Empty Re: info o serveri ? Wed Aug 10, 2011 4:36 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Levelování bych zavedl a to protože...
Hrával sem na serveru kde nebyli vyvážené klasy.. měl sem tam rogunu se super equipem atd.. fakt imba a pak přišel uplně nováček paladin a rozsekal mi rogunu jak nic. (jo je to příklad PVP a né RP, ale i s PVP se musí počítat)
Jinak LvLovat se bude asi pomocí questů

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: