Pokusím se odpovedět na pár dotazů.
1. Neviem moc sa mi nepáči že majú byť otvorené všetky rasy a hlavne na akýkolvek ostrov. Vážne si neviem predstaviť ako krvavý elfovia mrznú na opustenom ladovci kde nemajú zdroj magickej energie a musia pomáhať iným rasám aby vôbec prežili.Odpoveď:
O otevření všech ras se diskutuje (Nejvetší problém nám delaj nemrtví).
A proč otevřít všechny ostrovy hráčum, bez ohledu, na to, jaký si vyberou původní ostrov? Protože by jste asi chytli ponorvkou nemoc, ponevač nesmíte čekat, že jeden ostrov, bude stejně velký jako blizzardem vytvořená lokace...
Naše možnosti jsou hold omezeny Noggitem.
A nedokážeš si představit blood elfa na severu? Proč ne? Náš server se snad neřídí klasickým wowkem, ale na druhou stranu chápu, že to bude z počátku dělat problém některým hráčům... a nejen jim..
2. neviem jak to spravite ale mohli by ste spravit na zaciatku malý ostrovcek s par Q ktore by bolo spravene jak inRP tak OOC. InRP asi viete Q a ooc Q by mohli byt že by to bola seria ale 9 otazok ktore by ti pridavali bud "juzne body" alebo "severne body" dam priklad: tvoja postava keby si musi vybrat bola by: A-hladacom pokladov B-strasidelnym bojovníkom / takže ja by som napriklad klikol na hladacom pokladov ale tam by som nevidel ze aký bod mi to pridá. Dam complet Q a zrazu v Currently sa mi objavi "juzny bod" a nakoniec vsetkych Q kedze by ich bolo neparno tak by si musel mat v niecom viac a v niecom menej bodov takze povedzme keby ich bolo dokopy 9 Q potreboval by si aspon 5 "juznych bodov" aby si sa mohol dostat na juh... na sever by si sa nemohol dostat lebo na sever tiez potrebujes minimalne 5 bodov
napísane blbo ale hadam chapete o co mi ide WinkOdpoveď:
Chápu co myslíš, osobně si myslím že je to pěkná myšlenka, ovšem už je na ni příliš pozdě. Možná se ale inspirujeme v příštím vyoji.
3.ono ja sa len tak spytam... ono je vojna "sever proti juhu" ? alebo oni sa proste len snazia preziť... ak je vojna tak preco a bude moct byt aj mier ?Odpověď:
Jak už psal Filipsons níže, hlavní příčinou jsou rozpory ve víře a taky to, že seveřani mají nedostatek jídla. Ale abych to ješte trochu pžiblížil, hlavní konflikt bude především mezi NPC. Tudiž se hráč bude moct pohybovat jak na severu tak i na jihu. Ovšem pokud se k sobě přiblíží npc ze severu a jihu, pustí se do sebe. Ale máme tady možnosti i pro zatvrzele jižany a seveřany, ponevač temto hráčům se bude moci upravit reputace k určité frakci.
4.Levleni na serveru?
Levleni ano, ale nemusíte se hrozit toho, že budete řezat jen NPC a nedelat nic jineho..