OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Procenta narostláááááá

+14
Bone
Ulej
Kady
DucoX
Ballian
Nordinus
Arameneis
dailyFialure
Agrex
athert
Bramborak
Malfas
Filipsons
Shrakkor
18 posters

Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 5]

1Procenta narostláááááá Empty Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 1:33 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Pozor! Procenta se zvedla o další 3! ještě 13 dní tímhle tempem a je to tam!

2Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 1:56 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Very Happy tvoje úvaha a ty topicy mě vždycky rozesmějou Very Happy No, ale k tématu včera sme se zastavili o nehezkou věc a strávili nad ní celej den mezi tím už mohlo bejt hotovejch už dělších několik jinejch blbostí kolem záleží kolik nám toho ještě vstoupí do cesty něco nás může zdržet klidně i na týden :/

3Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:24 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

To je jedno! Hlavně že se to blíží ke zdárnému konci...a jelikož má server evientně tým profíků tak myslím že vás nic nezastaví Very Happy (a pevně v to doufám) Very Happy

4Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:26 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Jo za tým jsem rád Wink Věřim, že to snimi dotáhnu do konce Wink
/e se podívá na hodinky 4:26 ... Spíš ty vubec ? Very Happy

5Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:30 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

já spát? odkdy? Very Happy
ne fakt...nějak jsem se zasek s časem...valím spát Very Happy
a kdo mě vzbudí dřív než v poledne ať si mě nepřeje

6Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:31 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Vidim to stejně Very Happy

7Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:34 am

Malfas

Malfas
Nováček
Nováček

Na co spánek..co budete robiť až umřete..furt spát..a navíc spí se v noci..od 12:00 - 23:59 je večer v různém stádiu a od 0:00 - 11:59 je ráno v různém stádiu..simple x)

8Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:36 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Až umřu, tak se vydam hledat spirithealera Wink No po práci v noggitu by se člověk vyspat měl Very Happy leze to jaksi na hlavu

9Procenta narostláááááá Empty Night Fri Aug 12, 2011 2:39 am

Malfas

Malfas
Nováček
Nováček

xD Co když ale Spirit nebude kvůli bugu spawnutej ? Ale jó..věřim...práce je odvedená perfektně. Když sem to poprvý viděl nenapadlo mě nic jinýho než "Přišel sem..viděl sem..a něvěřil vlastním očím" x)

10Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Fri Aug 12, 2011 2:44 am

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Heh díky Razz No tak doufám v to že se to bude líbit Wink btw.. čekni PM

11Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sat Aug 13, 2011 11:23 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Hmm...procenta nerostou...a to se mi ani trošku nelíbí Exclamation Exclamation Exclamation

12Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sat Aug 13, 2011 11:31 am

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Filipsons odjel na víkend pryč, nicméně jsme tak na 67% Wink

13Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sat Aug 13, 2011 11:52 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

no proto Very Happy

14Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sat Aug 13, 2011 5:56 pm

athert

athert
GM
GM

No.. ja bych spise rekl ze i dokonce 68%.. ale psssst nesmi se to nikdo dozvedet. Hlavne ne ti druzi !

15Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 8:52 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

Týýýý jo nejen že nerostou procenta...ale už i na fóru je mrtvo...tak to je tragédie

16Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 8:57 am

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Shrakkor napsal:Týýýý jo nejen že nerostou procenta...ale už i na fóru je mrtvo...tak to je tragédie

Ale prd mrtvo... To je jen důkaz zažranosti do práce.

17Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 8:57 am

athert

athert
GM
GM

Procenta nerostou, protože tu není Filipsons který by je upravil a na fórum je mrtvo, protože je víkend a každej je někde venku.. BOHA Very Happy

18Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 1:36 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

athert napsal:Procenta nerostou, protože tu není Filipsons který by je upravil a na fórum je mrtvo, protože je víkend a každej je někde venku.. BOHA Very Happy

hmmmm...no dobře...uznávám...vyhráls Very Happy

19Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 1:42 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Neskočilo to teď? Mám pocit, že tam bylo 64%!

20Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 2:02 pm

athert

athert
GM
GM

možná juuuuu a možná neeeee Very Happy

21Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 3:38 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

To víte že jo Very Happy Sem doma a už lítaj procenta Very Happy Néé Athert a spol toho hodně udělali zatím co sem byl pryč Wink jen nemaj přístup k administraci, tak se muselo čekat na mě Wink

22Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 4:21 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

32%... Pouhých 32%! cheers cheers cheers cheers

23Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 4:42 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

není to nějakej bug? se to pohlo 4 místo 3...ale je to jenom dobře...moc dobře Very Happy

24Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 4:48 pm

Filipsons

Filipsons
Admin
Admin

Shrakkone jsou to dva dny Wink né jeden

25Procenta narostláááááá Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 14, 2011 4:51 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Filipsons napsal:Shrakkone jsou to dva dny Wink né jeden
To by ale teoreticky mělo stoupnout o 6%! Vy to zpomalujete! Very Happy Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 5]

Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra: