OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Procenta narostláááááá

+14
Bone
Ulej
Kady
DucoX
Ballian
Nordinus
Arameneis
dailyFialure
Agrex
athert
Bramborak
Malfas
Filipsons
Shrakkor
18 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down  Zpráva [Strana 3 z 5]

51Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Sun Aug 21, 2011 9:48 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

jenže procenta by mohla aspoň trochu narůst... jsem tu registrovanej už ... newim, tejden? 4-5 dní? a za tu dobu se to zvýšilo jenom o 2% Sad ale zato přibyl trailer Very Happy ...kterej ovšem asi moc lidí nepřiláká Sad

52Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 8:27 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

jen aby ses nedivil s tím trilerem...nakonec tady kvůli tomu bude nával Very Happy

53Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 10:36 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

jo ale když zjistěj že zádnej mario se tu nehraje tak zase odejdou .... to byl vtip ...Mario tam bude.. že? jinak mizim Very Happy

54Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 10:39 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

njn mě hlavně láká to na konci...ten neviditelnej loping...bude to něco mezi sonicem a mariem...proto se na to tak těším Very Happy

55Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 10:20 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

fúha 73% ! ! ! skoro sa mi hlava zatočila z tolkej rýchlosti Very Happy ale nie ako ja hovorím trpezlivosť ruže prináša radšej si dajte nadčas nech je to kvalitka ako to rýchlo zbáchať ... aj keď to čakanie ma zabíja affraid

56Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 10:23 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Spusťe to kdy chcete, hlavně, aď to je pořádně :-)

57Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 10:27 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Nordinus napsal:Spusťe to kdy chcete, hlavně, aď to je pořádně :-)

Stejně to do konce prázdnin nejspíše nestihneme.

58Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Mon Aug 22, 2011 11:41 pm

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

hmm...tři procenta...hmm...mňam

59Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:04 am

Bone

Bone
Nováček
Nováček

A co jsem říkal? Je tam 73%! Very Happy

60Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:31 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

scratch Omg... tímto tempom si zahráme na budúci rok... Sad Sad

61Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 3:48 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

78! zachvílu hráme ! Cool

62Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 5:21 pm

Bone

Bone
Nováček
Nováček

Ou jé, to bude snad i do prázdnin! xD

63Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 5:23 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

já bych se toho teda radši dočkal na začátku prázdnin Very Happy po prázdninách moc času mít nebudu Very Happy

64Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 6:50 pm

Bone

Bone
Nováček
Nováček

To jsme na tom podobně ^^

65Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:16 pm

Kady

Nováček
Nováček

že nevite jestly budete mit čas... ja ten čas mit budu... ale nebudu mit internet....

66Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:18 pm

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

HUrááá.....78%....... Ale už chci aby tam bylo 100%%%...... afro afro

67Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:27 pm

Bone

Bone
Nováček
Nováček

Tak...čas bude...ale spíš o víkendech...a podle toho..jak celkově výjde se školou x)

68Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:36 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Já taky čas mít nebudu, ale kvůli tomuhle si ho hodlám udělat Very Happy
Cca od listopadu ale budu v pohodě.

69Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Tue Aug 23, 2011 7:53 pm

Bone

Bone
Nováček
Nováček

Takovej přístup se mi líbí Very Happy Jen tak dál ! xDD

70Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 4:20 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Hne se to nějak rychle Very Happy 80%

71Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 6:32 am

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

YES!!!...80%....to je neuvěřitelná rychlost!!!... afro afro

72Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 7:18 am

Tekken5

Tekken5
Nováček
Nováček

Já čas mít nebudu ale hrát budu Very Happy lol! lol!

73Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 8:08 am

Bone

Bone
Nováček
Nováček

Věřím, že se to dnes pohne na 85%! xDD Musí Very Happy

74Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 8:39 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

/bow /bow /bow /bow /bow Skláňam úctu pred GMkami

75Procenta narostláááááá - Stránka 3 Empty Re: Procenta narostláááááá Wed Aug 24, 2011 10:14 am

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Je hezké, že nám fandíte, ale spíše by jste nám mohli přispět nějakým Questem, aby se práce ještě urychlila. Nemusí to být rozsáhlé 5 dílné questy. Můžou být krátké, ale za to třeba originální. Smile

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 3 z 5]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra: