OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Otázky a Odpovědi.

+9
Ulej
Omegin
michal.stefek
Arameneis
vlko
dailyFialure
Nordinus
DucoX
Bramborak
13 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty Re: Otázky a Odpovědi. Tue Aug 23, 2011 11:18 am

Kady

Nováček
Nováček

Otazka
1) kdyby sem chtěl byt postava mimo lore warcraftu, Vadilo by to moc? nebo nějak domluva, abych nezasahoval do příběhu serveru?(nepočitam věci co se musi vyrpit ja bych si vystačil s obyč wow mechanizmama alespon do začatku)

2)jsou ve světě ještě nějake jiné uzemí než naše 2 ostrovy? Myslím neherní, třeba nějake bajne kralostvi na východ z ktereho se sem třeba dováží obilí a tak.

3)Jak to bude s addony vuběc a těmi na podporu rp? jestly budou zakazane všechny kromě těch povolenych atd...

4)Jak to bude s guildama? Pujdou založit normalně ve hře, nebo budemem muset žadat gm a psat na forum něco RP o nich?

5)Co se týče profesí, můžete prozradit, ktere do budoucna planujete, co hodlate zamitnout nebo jake vlastní by jste časem chtěli udělat? Or is this top sacret?

6) jak to planujete s RP body? Budou je moci udílet jen GM nebo i hráči po dosažení určiteho počtu bodu, kterym by dokazal že tomu rozumí.

________________________________________________________________________________
1. Domluvíme se na tom a uvidíme jak moc to bude vybočovat z našeho lore
2. Prozatím ne, ale v průběhu serveru plánujem vytvořit něco dalšího
3. Addony budou poviné GHI a flagRPS
4. Guildy budou povolené po dohodě s GM
5. o proffesích ještě nemáme sami jasno
6. o RP bodech se stále spekuluje
Filipsons

27Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty Re: Otázky a Odpovědi. Tue Aug 23, 2011 9:56 pm

DucoX

DucoX
Pokročilý
Pokročilý

otázka: Bude nejaký rozdiel medzi dňom a nocou ?

odpoveď: Ve dne bude duha v noci ne Very Happy... takhle prozatím žádný, ale později až bude čas a nebude se msuet spěhaat se serverem kvuli vám tak bych rád udělal aby NPCčka nosili v noci pochodně a lucerny a teba jungle by byla více nebezpečná atd...
Filipsons

28Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty Re: Otázky a Odpovědi. Thu Aug 25, 2011 12:39 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

ako to bude s hudbou na ostrovoch ? dáte do pozadia vlastnú hudbu ,alebo tam hodíte nejakú z už lokácí ktoré boli v klasickom WOW ?

Odpověd: Tohle se řešilo zatím je n v náznacích, ted spíše chceme docilit toho, aby jsme server spustili co nejdrive a bez chyb. Hudba se bude nejspíše řešit až v průběhu... Agrex

29Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty Re: Otázky a Odpovědi. Mon Aug 29, 2011 2:19 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Otázka:
Bude moct hunter používat spelly i na throwny?

Odpověď: Vypadá to, že prozatím ne. ( Athert )
Odpověď II: RP cestou by se to řešit dalo Filipsons

30Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty Re: Otázky a Odpovědi. Wed Aug 31, 2011 2:07 pm

noxes

Nováček
Nováček

Já se chci zeptat jak se bude moc vytvořit herní účet?

31Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty dostal jsem ban ani newem preco Fri Sep 16, 2011 12:47 pm

oksufx

oksufx
Nováček
Nováček

ak sa mozem spytat preco som dostal ban na ucet tukylo??? len som sa odhlasim la par minut a ked sa tam chcem prihlasit tak mi napise ze mam ban toto fakt neni normalne Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Odpověď: 1. používej kostru jako ostatní 2. Ban jsi dostal za neRP hraní, však neřeknu od jakého GM.

32Otázky a Odpovědi. - Stránka 2 Empty BAN Fri Sep 16, 2011 2:59 pm

oksufx

oksufx
Nováček
Nováček

prosim odbanujte mi to ja se vsechno naucim....... ja jsem na sevru novej

Odpověď: Nenaučil jsi se ani napsat pořádně kostru, když jsem ti to poprvé řekl. Nepoučil jsi se. Perma ban ti zůstává dokud nerozhodneme jinak.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Similar topics

-

» info o serveri ?

Povolení tohoto fóra: