Abych se trochu vyjádřil k těm, jejiž návrhy mě zaujaly...
Nordinus: tvůj návrh se mi zamlouvá, hned z prvu jde vidět, že se jedná o boha, který raději preferuje řád než chaos, také se mi libí spojení mezi bohem, drsnou severskou krajinou a tamním lidem, jde z toho citět určitá odevzdanost tomuto bohu skrze lid, ovšem jeho jméno by mohlo být i líbivější...
Zamaki: Hezký nápad, při němž si představím severské pijany, které při dunícím tanci v kruhu osvěcuje praskající oheň jehož dým je nasládlý pryskyřicí! Určitě by se tento nápad dal využít jako takový malý "boušek" hospod, bardů, a podobně. Navíc, jméno se mi taky hodně líbí!
Ulej: A konečně tak očekávaný návrh pro jižanského boha. Libí se mi využití jména ostrovu, které by se dalo také připsat jižanskému bohu - to v celku vypovídá o uctě k takovéto vyšší bytosti. Je hezké, že jsi to vzal až takhle od podlahy a začal jsi u stvoření ostrova jako takového. Jen nevím, jestli obrázek uvedený níže, má vážně popisovat tvář toho boha, či je tu jen jako dokreslení, poněvač na to, že to má být bůh spjatý se sluncem, tak mi nepřijde moc dobrý aby měl kolem hlavy dubové listy
. Nicméně, jako návrh takový se mi libi, jen by to chtelo později nějak domyslet a vybrat nejáké jméno, ale mně osobně se libi použít Abu´Dash.