OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

Vtisknéte bohům jejich tvář

+7
Ulej
Arameneis
Presstoplay
Zamaki
Nordinus
dailyFialure
Agrex
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 11:49 am

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Máme pro vás další nabídku a to hned 2x. Zajímalo by nás, jak si představujete boha/bohyni severu a jihu. Jejich povahové vlastnosti, fyzickou podobu a také, jaké jména byste těmto bohům přisoudili. Jen taková mála rada, chceme originální jména, takže né Thór, Odin, Ré a tak podobně.

Vtisknéte bohům jejich tvář Dominancewar5v2byalexne

2Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 1:44 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Severský bůh:
Sem - bohyně ohně, ochránkyně kovářů
Vtisknéte bohům jejich tvář 2008_10_01_archive

Naposledy upravil dailyFialure dne Mon Aug 15, 2011 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : sakra ono mi tam nejde dát obrázek...)

3Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 2:44 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Nápad na severského boha:

Jméno: Rek'than
Tento bůh bouří by měl mít hlavní podobu Hromového vlka, (tato postava má výhodu i tu, že je ve hře dostupný jako NPC, ale nebude se pravděpodobně příliš objevovat)bdějící nad hlavami všech severských obyvatel a zaručující jim ochranu na oplátku za oběti.
Rek'than by měl být krutý a neúprosný, jako jeho země, její chladná krajina i seveřané, avšak odpovědný za ochranu jeho vzývajícího lidu.
Rek'than je bůh všech válečníků a souhlasím s návrhem boha kovářů.

Vtisknéte bohům jejich tvář Thunderwolt

Naposledy upravil Nordinus dne Sat Aug 20, 2011 11:49 am, celkově upraveno 2 krát

4Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 4:02 pm

Zamaki

Zamaki
GM
GM

Boh Arkus -boh bezstarostnosti a hýriveho života
Boh ktorý hlása že si treba uživať v pozemskom živote lebo ten posmrtny stoji za houby ...Jeho svätostanky su nevestince ,krčmy a samozrejme aj kostol kde dostanete vždy čerstve načapovaneho ležáka. Je zobrazovaný aj ako veselý čiernovlasý chlapik s lutnou alebo iným hudobným nastrojom.Je spojovaný s čiernymi kočkami ....ktore su pre uctievačou aj svätým zvieraťom. Vtisknéte bohům jejich tvář Bardu

5Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 4:49 pm

Presstoplay

Presstoplay
GM
GM

Severský Bůh
Jméno: Vannsno
Charakteristika : Tento bůh je stvořen z čisté energie a síly vody, seveřané mu přidávají podobiznu válečníka stvořeného z čiré vody.. Jeho schopnosti jsou obrovské dokáže sesílat blesky a hromy,povodně a tornáda a nebo velké vlny a bouře..Tak jako umí ničit a životy brát,tak je umí také dávat a to v podobě úrody z moře.Mnoho rybářů a severských válečníků se k němu modlí ke spasení života a dobrého lovu..

Vtisknéte bohům jejich tvář Elementalwatersm

6Vtisknéte bohům jejich tvář Empty God of the South Mon Aug 15, 2011 6:48 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ahoj, navrhuju aby bůh Jižního ostrova (pokud jsem viděl dobře tak Jih by měl vypadat asi jako okolí Gurubashi arény) takže nějaký bůh přírody (skin asi Night elf - druida)
Name takového druida bych dal třeba Nelat'horis nebo třeba úplně jinak Smile to už záleží na GM nebo ostatních hráčích.

7Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 7:41 pm

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

takže návrhy pre južanského Boha Cool Luidian , Arkosh , Niskill , Dibell , Rajvik , Ar´Dabah , Nu´they , Langar´Fell ,alebo nech sa volá ako južný ostrov Abu´Dash ! Wink bol to boh ktorý spravil na začiatku začiatkov z púšte úrodne ale aj nebezpečné tropické lesy na južnom ostrove a potom vytvoril bytosti (trollov) k obrazu svojmu aby sa o túto zem starali no dostali sa do konfliktu príbeh pokračuje ,alebo by som sa s tým mohol trochu vyhrať s tým príbehom o južnom ostrove len teraz sa mi zle rozmýšla keď mám 38°C horúčku Vtisknéte bohům jejich tvář DRUID%2BGOD

8Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 15, 2011 9:28 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Abych se trochu vyjádřil k těm, jejiž návrhy mě zaujaly...

Nordinus: tvůj návrh se mi zamlouvá, hned z prvu jde vidět, že se jedná o boha, který raději preferuje řád než chaos, také se mi libí spojení mezi bohem, drsnou severskou krajinou a tamním lidem, jde z toho citět určitá odevzdanost tomuto bohu skrze lid, ovšem jeho jméno by mohlo být i líbivější... Smile

Zamaki: Hezký nápad, při němž si představím severské pijany, které při dunícím tanci v kruhu osvěcuje praskající oheň jehož dým je nasládlý pryskyřicí! Určitě by se tento nápad dal využít jako takový malý "boušek" hospod, bardů, a podobně. Navíc, jméno se mi taky hodně líbí!

Ulej: A konečně tak očekávaný návrh pro jižanského boha. Libí se mi využití jména ostrovu, které by se dalo také připsat jižanskému bohu - to v celku vypovídá o uctě k takovéto vyšší bytosti. Je hezké, že jsi to vzal až takhle od podlahy a začal jsi u stvoření ostrova jako takového. Jen nevím, jestli obrázek uvedený níže, má vážně popisovat tvář toho boha, či je tu jen jako dokreslení, poněvač na to, že to má být bůh spjatý se sluncem, tak mi nepřijde moc dobrý aby měl kolem hlavy dubové listy Very Happy. Nicméně, jako návrh takový se mi libi, jen by to chtelo později nějak domyslet a vybrat nejáké jméno, ale mně osobně se libi použít Abu´Dash. Smile

9Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Thu Aug 18, 2011 8:21 am

Ulej

Ulej
Pokročilý
Pokročilý

no jo takže nech sa volá Abu´Dash Cool ten obraz bol taký symbolický reku nech sa nepovie že som 5 min. nehladal na nete a nič som nenašiel Crying or Very sad Laughing

10Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Thu Aug 18, 2011 8:50 am

michal.stefek

michal.stefek
Nováček
Nováček

Jméno-Ugur
Severský bůh ledu a vichru, může zmrazit vše co ho napadne, je to také silný válečník.. affraid

11Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Thu Aug 18, 2011 8:55 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Chtěl bych dodat, že již bylo dáno, že severský bůh je bůh hromů Smile

12Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Thu Aug 18, 2011 9:33 am

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Nordinus napsal:Chtěl bych dodat, že již bylo dáno, že severský bůh je bůh hromů Smile

Dobrá poznámka

13Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 22, 2011 1:42 pm

Kady

Nováček
Nováček

CHtěl bych se zeptat jestly mam čerpat ze zde napsaneho nebo počkat na přepis do nějake lepší či přehlednější verze. Než se rozepíšu khierarchii naboženstvi

14Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Mon Aug 22, 2011 6:32 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Kady napsal:CHtěl bych se zeptat jestly mam čerpat ze zde napsaneho nebo počkat na přepis do nějake lepší či přehlednější verze. Než se rozepíšu khierarchii naboženstvi

Čerpej výhradně z toho, co je napsané tady, nebo co je napsané jakýmkoliv GMkem...

15Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Sat Aug 27, 2011 10:40 pm

prdovous

Nováček
Nováček

Ulej napsal:takže návrhy pre južanského Boha Cool Luidian , Arkosh , Niskill , Dibell , Rajvik , Ar´Dabah , Nu´they , Langar´Fell ,alebo nech sa volá ako južný ostrov Abu´Dash ! Wink bol to boh ktorý spravil na začiatku začiatkov z púšte úrodne ale aj nebezpečné tropické lesy na južnom ostrove a potom vytvoril bytosti (trollov) k obrazu svojmu aby sa o túto zem starali no dostali sa do konfliktu príbeh pokračuje ,alebo by som sa s tým mohol trochu vyhrať s tým príbehom o južnom ostrove len teraz sa mi zle rozmýšla keď mám 38°C horúčku Vtisknéte bohům jejich tvář DRUID%2BGOD

Vytvořil trolly, na obrázku je elfka a ke všemu je obrázek boha vytaženej (a nejspíš mírně upravenej) z keltský mytologie (Cernunnos, Zelený muž, bůh lesa a zásvětí...). Nehledě na to, že na čele má srpek měsíce - tohle k sobě ve spojitosti s trollama a horkým jihem moc nepasuje (a nepasovalo by to ani k severu) ^^

16Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Sun Aug 28, 2011 11:39 am

Zamaki

Zamaki
GM
GM

prdovous napsal:
Ulej napsal:takže návrhy pre južanského Boha Cool Luidian , Arkosh , Niskill , Dibell , Rajvik , Ar´Dabah , Nu´they , Langar´Fell ,alebo nech sa volá ako južný ostrov Abu´Dash ! Wink bol to boh ktorý spravil na začiatku začiatkov z púšte úrodne ale aj nebezpečné tropické lesy na južnom ostrove a potom vytvoril bytosti (trollov) k obrazu svojmu aby sa o túto zem starali no dostali sa do konfliktu príbeh pokračuje ,alebo by som sa s tým mohol trochu vyhrať s tým príbehom o južnom ostrove len teraz sa mi zle rozmýšla keď mám 38°C horúčku Vtisknéte bohům jejich tvář DRUID%2BGOD

Vytvořil trolly, na obrázku je elfka a ke všemu je obrázek boha vytaženej (a nejspíš mírně upravenej) z keltský mytologie (Cernunnos, Zelený muž, bůh lesa a zásvětí...). Nehledě na to, že na čele má srpek měsíce - tohle k sobě ve spojitosti s trollama a horkým jihem moc nepasuje (a nepasovalo by to ani k severu) ^^
Jak si zistil ze to je elfka ? Very Happy spicaté uši nevidim -_-

17Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Sun Aug 28, 2011 12:44 pm

Tekken5

Tekken5
Nováček
Nováček

Přece by se normální ženská takhle nezmalovala Very Happy

18Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Sun Aug 28, 2011 1:16 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

prdovous napsal:

Nejsi jediný kdo si všiml nekolika prvků z keltského panteonu Smile ovšem tenhle obrázek má spíše dokreslující funkci. Řekl bych

19Vtisknéte bohům jejich tvář Empty Re: Vtisknéte bohům jejich tvář Sun Aug 28, 2011 8:34 pm

Agrex

Agrex
Admin
Admin

Pro ty pilnější.

Pro rychlejší fungování a objasnění všeho, co se týče vaších bohů. Můžete také přidat nejáký příběh (Ale jen prosím, žádné eposy či romány)

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: