OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

topic s nazvem palačinky z titaniku

+6
MrBalodil
Kady
Bramborak
Nordinus
Ballian
Arameneis
10 posters

Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 3]

1topic s nazvem palačinky z titaniku Empty topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:05 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

ahoj, na radu Kady zde zakládám topic pro Balliana, dailyFialure a dalíš mé oblíbené spammery, kteří mi vždy svými příspěvky prodlouží pobyt na fórku (o několik hodin Evil or Very Mad )
rád bych zde vedl konzervaci na vysoké úrovni! (ironie) Very Happy

takže: Kady, nechceš trochu rozvést povídání o tvé postavě? moc si tam toho nedal a to je škoda, rád poznám své (ne)Přátele Smile

2topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:08 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Muhehe dal by som si palacinky What a Face What a Face What a Face
Edit: Dík že si ma menoval je to pre mňa česť Wink

3topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:10 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

*facepalm*

4topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:11 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:Muhehe dal by som si palacinky What a Face What a Face What a Face

no .... no.... KVŮLY TOBĚ SEM SPADNUL ZE ŽIDLE!!!!! lol! lol! ale ani to mi nezabránilo... v pokráčování /e smích Very Happy ...čekal sem něco chytřejšího Very Happy

5topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:12 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

Náhodou, Titanic byla luxusní loď... tam musely být palačinky dobrý Very Happy

6topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:14 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
Ballian napsal:Muhehe dal by som si palacinky What a Face What a Face What a Face

no .... no.... KVŮLY TOBĚ SEM SPADNUL ZE ŽIDLE!!!!! lol! lol! ale ani to mi nezabránilo... v pokráčování /e smích Very Happy ...čekal sem něco chytřejšího Very Happy
Zlá "Židle" Preto kupujeme stoličky z IKEI

7topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:16 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:

Zlá "Židle" Preto kupujeme stoličky z IKEI

omg buť sem tim čekáním na tenhle server už pošahanej nebo to bude tvejma příspěvkama .... newim... lol! lol! lol! řeknu to jinak, dlužíš mi novou pr... ta stará se mi podruhý už zničila lol! lol! lol!

radši se příště než sem vlezu připoutám Very Happy

8topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:16 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

youtube.com/watch?v=36Z-mY3kUlk

9topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:18 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:youtube.com/watch?v=36Z-mY3kUlk
ta parodie je blbá, kde sou tam ty palačinky? úplně tam chybí Sad
(ehm.. vtip)

Naposledy upravil kyral dne Sun Aug 21, 2011 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát

10topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:19 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Nordinus napsal:Náhodou, Titanic byla luxusní loď... tam musely být palačinky dobrý Very Happy

myslíš že i teď sou palačinky z titaniku dobrý? What a Face What a Face What a Face

11topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:29 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
Nordinus napsal:Náhodou, Titanic byla luxusní loď... tam musely být palačinky dobrý Very Happy

myslíš že i teď sou palačinky z titaniku dobrý? What a Face What a Face What a Face
Spamer Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

12topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:31 pm

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

No, slovo "dobrý" je v celku relativní... Támhle nějakej troll by jima nepohrdl Smile

13topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:32 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:

Spamer Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
to je vtip že? tenhle topic je JENOM na SPAM! Very Happy oznamuju pro ostatní, to tvoje byl vtip Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

14topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:37 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

relativní? di někam ajnštajne Very Happy palačinky už nejsou, Ballian je sežral Exclamation Crying or Very sad Mad

15topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:43 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

imageshack.us/photo/my-images/824/17984820370530631052019.jpg/

16topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:49 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:imageshack.us/photo/my-images/824/17984820370530631052019.jpg/

komedie mám rád Very Happy a já debil sem si myslel že titanic byla tragedie Very Happy

17topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:52 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Very Happy Tomu sa hovorí headshot in titanic style Very Happy Trochu čierneho humoru?...
Přijde kapitán letadla mezi cestující: "Vážení, máme poruchu jednoho motoru, už jsme vyházeli všechna zavazadla, ale to nestačí. Musíme obětovat část cestujících, aby ostatní přežili. Nikoho nebudeme diskriminovat pro barvu pleti, národnost, nebo sexuální orientaci. Spravedlivé to bude podle abecedy. Ke dveřím proto nastoupí: arabové, buzeranti, cikáni, černoši..
a jak zazní černoši malý černoušek se zeptá : " Tati a my nejsme černoši?" a tatínek odpoví :" Ne teď jsem zkurvení negři "

18topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:53 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ahoj, rád bych ti představil sebe Smile
imageshack.us/photo/my-images/641/tohle.jpg/

19topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:55 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Ahoj.. Rád bych ti představil sebe.
imageshack.us/photo/my-images/18/klingon450.jpg/

20topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:56 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Víte, jak vypadá fotka somálské rodiny?
Jako čárový kód.
Víte, co je rychlejší než zvuk?
Somálec se stravenkou.
Proč natahuje přes poledne somálská matka šňůru přes dvorek?
Aby si děti mohly hrát ve stínu.
Víte, kde je v Somálsku největší hustota osídelní?
To záleží, kam fouká vítr.
co vy nato? nic moc ale pobaví to Very Happy

Víte, co mají somálci po jídle?
Hlad.
Víte, co udělá Somálec, když najde plechovku fazolí?
Otevře si restauraci.
Víte, jak se pozná bohatý somálec?
Má okolo pasu zlaté švýcarské hodinky.
Víte, který pes je nejrychlejší?
Ten, který proběhne somálskou vesnicí.

Naposledy upravil kyral dne Sun Aug 21, 2011 11:01 pm, celkově upraveno 2 krát

21topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 10:59 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:Víte, jak vypadá fotka somálské rodiny?
Jako čárový kód.
Víte co je rychlejší než vítr???
Somálec se stravenkou.
Víte, jak se rozhání v Somálsku demonstrace?
Ventilátorem.
Víte, proč nosí Somálci sirky v uších?
Aby nespadli do kanálu.
Víte, co udělá Somálec, když spadne mezi hladové žraloky?
Sežere je.
Proč natahuje přes poledne somálská matka šňůru přes dvorek?
Aby si děti mohly hrát ve stínu.
Víte, kde je v Somálsku největší hustota osídelní?
To záleží, kam fouká vítr.
co vy nato? nic moc ale pobaví to Very Happy
Very Happy
Príde černoch s papagájom na pleci do baru a barmanka sa píta:"Jé... Ten je jaký pekný odkial ho máte?" A papagáj nato:"Z Afriky tam je ich vela"

22topic s nazvem palačinky z titaniku Empty a ještě pár vtipů k palačinkám Sun Aug 21, 2011 11:04 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

black humor Smile
Víte, co pohledává jednoruký v Obchodní ulici?
Hledá second hand!

Víš, kde je největší sranda?
Na hřbitově.
Položej tam přes tebe dvoumetrákovej kámen, na kterým je nápis:
"Budiž ti země lehká."

Jede paní s děťátkem ve vlaku a v tom jde v nějaké stanici okolo chlap, zděsí se a zakřičí:
"Fuj, to jsem se lekl, to je ale šeredné dítě.
Paní se dá okamžitě do pláče, když jde okolo druhý chlap a říká:
"Co je, paní, co se vám stalo?"
"Ale, já jsem taková nešťastná, ty lidi jsou dneska takový zlí."
"Ale klid paní, podívejte, tu máte kapesník a opičce dáme banán."

"Mami, já už nechci brášku!"
"Nekecej a jez, co ti dávám!"

Babička má narozeniny. Její dementní vnuk jí přinese pytel. Babička ho rozbalí a kouká: Střeva, žaludky, pracičky, ocásky a další vnitřnosti.
Bába kouká nechápe a ptá se, co to má být.
Dementek odpoví:
"Nevěděl jsem, co ti koupit a tak sem ti natrhal kočičky."
(to je kytka - moc pěkná Smile )
Very Happy

Naposledy upravil kyral dne Sun Aug 21, 2011 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát

23topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:07 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Ten posledný no konec Very Happy My sme išli v Belgicku s kamarátom po ulici a tam asi 15 vozíčkarov pri seve a kamrát aha štvorkolky bude závod Very Happy

24topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:09 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

no ale pojďme si popovídat o mém classu, co mám bejt? ty seš kovář a prot. warr.... Very Happy co se k tomu zatraceně hodí? Very Happy rogue nechci Very Happy

25topic s nazvem palačinky z titaniku Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:11 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Buď nejaký priest... Dáš mi požehnanie pred vojnou Very Happy Ja som veriaci prot. war Smile
Edit: Alebo buď tiež war Smile

Naposledy upravil Ballian dne Sun Aug 21, 2011 11:12 pm, celkově upraveno 1 krát

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 3]

Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra: