OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OFFLINE přesměrováno > http://rp-mythia.forumczech.com/

Přesměrováno http://rp-mythia.forumczech.com/

You are not connected. Please login or register

topic s nazvem palačinky z titaniku

+6
MrBalodil
Kady
Bramborak
Nordinus
Ballian
Arameneis
10 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 3]

26topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:11 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Veriaci v somálske deti Very Happy

27topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:13 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

priestem sem chtěl bejt,... ale jejich holy útok... s tim sám nepřežiju (až budeš muset off) ...ale jo Very Happy bude prd.el Very Happy snad si tam budem moct zvolit, jestli shadow, disco nebo holy Smile

28topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:17 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Keď tak buď disco zohnáme nejakú babu a zatrsáme si Very Happy

29topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:19 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

jo hele, ty budeš trpaslík že? Smile Very Happy má tvůj trpaslík rád Night-elfy? Neutral
taky, na jakej ostro pudem? prej je možnost dělat Q na oba, rychlejší lvl up Smile a tudíš budeme moct RPit na raid bossech Very Happy:D:D

30topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:20 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

ehm, nechci ti to kazit ale já budu ta baba Smile Enamian Smile to neni chlap Very Happy

31topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:20 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Ja nebudem pajzlo... Budem človek a pôjdem na juh

32topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:22 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:Ja nebudem pajzlo... Budem človek a pôjdem na juh

ah srry, splet sem se Smile člověk jo? Smile nočlověka bych moh taky jít Very Happy většinou sem ale člověk = SHP Draenei = disco elf = to je jedno Very Happy

33topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:22 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Dobre buď žena kňazka Very Happy

34topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:25 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:Dobre buď žena kňazka Very Happy

lol tak jo Very Happy doufám že budou spřístupněný arény Very Happy ale to pochybuju Sad

mám ti sem dát screen mýho priesta? Very Happy a máš nějaký screen tvýho warra na nějakym serveru? Smile

35topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:26 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Ee Very Happy A arénky určite nebudú toto je server zameraný na RP

36topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:33 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:Ee Very Happy A arénky určite nebudú toto je server zameraný na RP

stejně mám outdoor PvP radši Smile zato že většina lidí chce být seveřan Smile zato je nebudeme mít rádi jo? Very Happy
nebo si vymyslíme náboženskou nesnášenlivost?

37topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:34 pm

Bramborak

Bramborak
Pokročilý
Pokročilý

Vy se teda rozjíždíte... Na nějaký otázky které jste ani nepoložili vám odpovím.
1. Expit pomocí zabijení kreatur. apod se tu nebude dát.
Mimochodem - Nechcete si na sebe vzít skype nebo icq nebo facebook a nespamovat fórum? ^^ Díky.

38topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:35 pm

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

kyral napsal:
Ballian napsal:Ee Very Happy A arénky určite nebudú toto je server zameraný na RP

stejně mám outdoor PvP radši Smile zato že většina lidí chce být seveřan Smile zato je nebudeme mít rádi jo? Very Happy
Môže byť Razz A teraz si pojdem už lahnúť tak zajtra Very Happy

39topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Sun Aug 21, 2011 11:40 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

Ballian napsal:
kyral napsal:

Môže byť Razz A teraz si pojdem už lahnúť tak zajtra Very Happy
měj se Smile /e žehná tvému spánku a Evil or Very Mad SWEET DREAMS Evil or Very Mad

40topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 7:40 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

Bramborak napsal:Vy se teda rozjíždíte... Na nějaký otázky které jste ani nepoložili vám odpovím.
1. Expit pomocí zabijení kreatur. apod se tu nebude dát.
Mimochodem - Nechcete si na sebe vzít skype nebo icq nebo facebook a nespamovat fórum? ^^ Díky.
S tím som počítal a prepáč Crying or Very sad

41topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 7:53 am

Kady

Nováček
Nováček

kyral napsal:ahoj, na radu Kady zde zakládám topic pro Balliana, dailyFialure a dalíš mé oblíbené spammery, kteří mi vždy svými příspěvky prodlouží pobyt na fórku (o několik hodin Evil or Very Mad )
rád bych zde vedl konzervaci na vysoké úrovni! (ironie) Very Happy

takže: Kady, nechceš trochu rozvést povídání o tvé postavě? moc si tam toho nedal a to je škoda, rád poznám své (ne)Přátele Smile

Ja nejsem přítel, nejsem nepřítel... jsem obchodník! Něco tak dopíšu až dodělam něco k těm legendam.

42topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 8:06 am

Nordinus

Nordinus
Nováček
Nováček

kyral napsal:black humor Smile
Víte, co pohledává jednoruký v Obchodní ulici?
Hledá second hand!

Víš, kde je největší sranda?
Na hřbitově.
Položej tam přes tebe dvoumetrákovej kámen, na kterým je nápis:
"Budiž ti země lehká."

Jede paní s děťátkem ve vlaku a v tom jde v nějaké stanici okolo chlap, zděsí se a zakřičí:
"Fuj, to jsem se lekl, to je ale šeredné dítě.
Paní se dá okamžitě do pláče, když jde okolo druhý chlap a říká:
"Co je, paní, co se vám stalo?"
"Ale, já jsem taková nešťastná, ty lidi jsou dneska takový zlí."
"Ale klid paní, podívejte, tu máte kapesník a opičce dáme banán."

"Mami, já už nechci brášku!"
"Nekecej a jez, co ti dávám!"

Babička má narozeniny. Její dementní vnuk jí přinese pytel. Babička ho rozbalí a kouká: Střeva, žaludky, pracičky, ocásky a další vnitřnosti.
Bába kouká nechápe a ptá se, co to má být.
Dementek odpoví:
"Nevěděl jsem, co ti koupit a tak sem ti natrhal kočičky."
(to je kytka - moc pěkná Smile )
Very Happy

To mi připomíná: Víš co dělá lenochod, když hoří les?

Hoří taky Very Happy

43topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 9:32 am

MrBalodil

MrBalodil
Nováček
Nováček

Nordinus napsal:
Hledá second hand!

Na hřbitově.
"Budiž ti země lehká."

Jede paní s děťátkem ve vlaku a v tom jde v nějaké stanici okolo chlap, zděsí se a zakřičí:

Babička má narozeniny. Její dementní vnuk jí přinese pytel. Babička ho rozbalí a kouká: Střeva, žaludky, pracičky, ocásky a další vnitřnosti.
Dementek odpoví:
Very Happy

Hoří taky Very Happy

A za to ho uznávam!

https://www.youtube.com/watch?v=fj5yNkdBySU

44topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 9:42 am

Ballian

Ballian
Nováček
Nováček

MrBalodil napsal:
Nordinus napsal:
Hledá second hand!

Na hřbitově.
"Budiž ti země lehká."

Dementek odpoví:
Very Happy

Hoří taky Very Happy

A za to ho uznávam!

Spamer!
Od palaciniek k horiacemu lenochodovi.

45topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 10:27 am

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

eh Bramborak, já sem založil speciálně tenhle topic s názvem "topic s nazvem palačinky z titaniku" na nezávaznej spam, spam,spam Smile myslím že každý kdo se trochu nudí a chce nezávaznou konzervaci mozku sem může přijít a nudit a smát se s náma Smile ne?
jo a ještě, Bramborak? proč sis změnil obrázek? Smile
jo a pro všechny: Dobré ráno Smile

46topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 10:33 am

athert

athert
GM
GM

Protože jeho obrázek vystihuje to co vlastně je. Bramborák je ve skutečnosti Trolol..

47topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Mon Aug 22, 2011 10:37 am

Shrakkor

Shrakkor
Expert
Expert

kyral napsal:
jo a ještě, Bramborak? proč sis změnil obrázek? Smile

stejná tázka...mě se ten předchozí líbil víc...vypadal jak lejno Very Happy

48topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Thu Aug 25, 2011 4:28 pm

Arameneis

Arameneis
Nováček
Nováček

mě se zdá že od toho wipe a varování je tu nuda :'(

49topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Thu Aug 25, 2011 4:35 pm

Kady

Nováček
Nováček

To víš no, gmka nespamujou, ale pracujou na server, vy už taky nějak nespamujete....

50topic s nazvem palačinky z titaniku - Stránka 2 Empty Re: topic s nazvem palačinky z titaniku Fri Aug 26, 2011 8:04 pm

dailyFialure

dailyFialure
Pokročilý
Pokročilý

Tak na tento topic (ikdyž byl směřovaný částečně mě Very Happy ), jsem se podíval prvně Very Happy Very Happy . A ještě že tak, protože jak vidim ty vaše rozhovory... (myslím hlavě 1. a 2. stránku... Smile ).

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 3]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra: